XGN Community Game van de Maand - Saints Row IV

Article
vrijdag, 06 september 2013 om 15:00
xgn google image
De afgelopen week konden jullie stemmen op de beste game van augustus. De resultaten zijn nu binnen en daarom kunnen we de XGN Community Game van de Maand uitroepen.
In augustus kwamen de gamereleases goed op gang. Zo kwam de indrukwekkende downloadbare game Brothers: A Tale of Two Sons uit. "In tijden niet zo'n betoverende en meeslepende game gespeeld," zo liet TheLegendOf1977 weten over deze titel.
Ook de nieuwe Splinter Cell viel in de smaak. Niet alleen gaven wij de game een 9,0 in de recensie, ook Bryan vond het een geweldige game.
En natuurlijk kan de Wii U exclusive The Wonderful 101 niet ontbreken. "Een geweldig spel met veel actie en het verhaal is echt heel mooi gemaakt, je word er zo ingesleurd. En de gamepad fusie is ook erg leuk, dat je een wapen maakt via de gamepad," meldt monsternon over de Japanse game.
Er stak echter één game boven de rest uit en dat was deze maand Saints Row IV. "De humor en de gameplay zitten zoals bij elke Saints game weer zeer goed," aldus Mathy 16. Sabro verwacht goede dingen van de game: "Ik wil niet altijd alleen maar realistische en serieuze games spelen, dit is soms veel leuker." En ook B--T--B-8 heeft genoten van de nieuwe titel van Volition. "Saint Row IV heb ik echt met veel plezier gespeeld, dus dat wordt hem," laat hij weten.
Daarom roepen we Saints Row IV uit tot de XGN Community Game van de Maand Augustus!

Populair Nieuws