XGN Behind the Scenes - Mysterieuze brieven en de XGN Game Awards

Article
vrijdag, 25 november 2016 om 18:04
xgn google image
Het is tijd voor de XGN Behind the Scenes van deze week. We kregen deze week op kantoor een heel gek dossier van Rox binnen. Djimon neemt een uitvoerig kijkje. Daarnaast hebben we weer goodies voor de XGN Game Awards. Bekijk het in de XGN Behind the Scenes van deze week!
Deze week doet Dirk zijn uiterste best om een speciale gamingstoel in elkaar te zetten. Hij dacht dat het een leuk klusje zou zijn, maar wat had hij het fout. Een stoel in elkaar zetten blijkt namelijk lastiger dan je denkt. Bekijk het in de XGN Behind the Scenes bovenaan de pagina.

Een mysterieus pakketje in XGN Behind the Scenes

Ook kregen we deze week een gek dossier binnen. Het was een raar pakketje vol met documenten en brieven over onze enige echte Rox. Volgens het dossier wordt Rox namelijk gezocht door Interpol! Wij denken dat het van de nieuwe Jason Bourne film komt. Van welke game, film of serie denk jij dat dit mysterieuze dossier komt? Laat het ons weten in de reacties.
Bekijk ook de XGN Behind the Scenes van vorige week voor meer avonturen en unboxing op kantoor. Hier pakken we de PlayStation 4 Pro uit, de nieuwe 4K-console van Sony.

Populair Nieuws