XGN Behind the Scenes - HP OMEN Challenge en nog een PlayStation VR

  Tijd voor XGN Behind the Scenes, de wekelijkse show waarin wij jullie een kijkje geven achter de schermen. Deze week kwamen de mensen van HP bij ons langs voor de Omen Challenge, waarin één lid van de redactie zo snel mogelijk door een level van Doom moest komen. Daarnaast kregen we weer een PlayStation VR binnen, en test Philly het Oxboard.

  Deze week in XGN Behind the Scenes valt Philly meerdere keren van het Oxboard, maar lukt het hem uiteindelijk om de hoverboard te beheersen. Hoe hem dat verliep zie je in de video. Legend says he's still on the Oxboard to this day. Daarnaast kregen we, net als vorige week, weer een PlayStation VR binnen. Deze week Jelle's beurt om deze te unboxen.

  De HP Omen Challenge in XGN Behind the Scenes

  Ook kwamen de mensen van HP langs op het kantoor voor de HP Omen Challenge. Één lid van de redactie moest zo snel mogelijk door een level van Doom, op de HP Omen laptop. Bijna iedere game- en techredactie in Nederland doet mee. Wie de snelste tijd neerzet, wint de challenge.

  Het was aan onze Richard om een zo goed mogelijke tijd neer te zetten. Of hem dat gelukt is, check je in de XGN Behind the Scenes van deze week.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.