XGN Behind the Scenes - Lawaai bij de FIFA Xperience en de HTC Vive

Article
vrijdag, 30 september 2016 om 18:10
xgn google image
We komen alweer aan het einde van de week en dat betekent een nieuwe XGN Behind the Scenes! Deze week kregen we weer een nieuw pakketje binnen, gaan we langs bij de FIFA Xperience en test Dirk de HTC Vive met de game Audioshield.

Deze week in XGN Behind the Scenes

In deze XGN Behind the Scenes gaan we langs bij de Fifa Xperience in Amsterdam, een winkel die 11 dagen lang in het teken van de FIFA 17 launch staat, maar dat ging niet probleemloos. Tijdens het opnemen van het intro kregen we namelijk te maken met bouwvakkers die zich niet stil konden houden.
Daarnaast kregen we deze week de kans om de HTC Vive virtual reality headset uit te proberen. Dirk testte de VR-headset met de game Audioshield. Hoe hem dat beviel, zie je in deze video.

Nieuwe post

En natuurlijk werd het XGN kantoor deze week weer verrast met een pakketje. En die hebben wij natuurlijk op professionele wijze voor de camera geopend. We worden er na het openen van al die pakketjes steeds beter in. Wat er precies in de doos zat zie je hierboven. Verwacht alvast een review over het desbetreffende product.
Laat in de reacties weten wat je van de video vondt en blijf vooral reageren in de comments, misschien zien we jou dan wel terug in de volgende aflevering!