XCOM Enemy Unknown - Steam Sale Tip van de Dag

  Het is alweer dag zeven van de Steam Holiday Sale! Tijd dus voor de kerst Steam Sale Tip van de dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de aanbieding: XCOM Enemy Unknown!

  XCOM Enemy Unknown is vandaag in de aanbieding. Dit is de Steam Sale Tip van de dag: de game is 75 procent afgeprijsd en kost 4,99 euro. Deze strategische game in de toekomst is samen met Lords of the Fallen (19,99), Bully: Scholarship Edition (1,99), Mirror's Edge (1,99), The Evil Within (20,39) en nog veel meer andere games in de uitverkoop. De Steam sale loopt tot en met 2 januari, en iedere dag worden er nieuwe deals aangeboden.

  XCOM Enemy Unknown - Steam Sale Tip

  Enemy Unknown is een remake van de game gelijknamige game uit 1994 waar je in een turn-based strategy stijl vijandige aliens moet uitschakelen. Eke was in de XCOM Enemy Unknown review verliefd geworden op deze game, die daarom ook van hem een 9.0 kreeg!

  "XCOM: Enemy Unknown komt over als een heel sterke en ontzettend zekere game, en ook na tien uur spelen ben je nog lang niet uitgespeeld. Het spel zit vol met uitdagingen, wat ervoor zorgt dat de liefhebber nog heel lang zoet is met het spel. Hulde voor de terugkeer van XCOM!" - Eke Bosman

  XCOM Enemy Unknown - Steam Sale Tip

  De aanbiedingen van vandaag blijven niet voor altijd actief, dus sla je slag op Steam!

  XCOM: Enemy Unknown

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.