Xbox Live Update - Week 46

Article
donderdag, 17 november 2011 om 14:15
xgn google image
Week 46 brengt ons een routinematige update van Xbox Live. Een arcadegame, twee demo’s en dat was het wel. Op een aardigheidje van Microsoft na dan.
Deze week is misschien wel de laatste van dit jaar waarin de game-industrie nog eens lekker knalt. Assassin’s Creed Revelations is net uit, Saints Row: The Third is net uit en The Legend of Zelda: Skyward Sword komt er aan voor de Wii. Het is dan ook niet gek dat Xbox Live zich nog even koest houdt, hoewel het te betwijfelen is dat volgende week daar veel verandering in zal brengen. Voor nu doen we het in ieder geval met een aardig uitziende game en twee obscure al dan niet oninteressante demo’s. Vooral blijven lezen dus!
Arcade: Xotic (800 MP)
Xotic beschrijft zichzelf als een compleet nieuw soort shooter, waarbij het halen van enorme punten-chains centraal staat. Het spel kent 23 levels, laat je het wereldwijd tegen anderen opnemen en biedt verschillende power-ups en upgrades om steeds beter te worden. Het komt er op neer dat je een gewone first-person shooter speelt, maar er tegelijkertijd voor moet zorgen dat de score blijft lopen door vijanden met gecombineerde aanvallen af te maken en ondertussen allerlei voorwerpen op te pakken. Te vaag? Bekijk hieronder dan de launch trailer.
Demo: Michael Phelps: Push The Limit
Wij kennen hem niet, maar volgens Microsoft is Michael Phelps de beste atleet ooit en daarom verdient de beste man een eigen Kinect-game. Push The Limit moet je huiskamer omtoveren tot een geweldig zwembad om lekker in te dobberen. En ja, dit betekent dat je zwaaiend met je armen in je huiskamer zult staan. Speel de demo dus vooral eens met wat vrienden na een nachtje flink stappen; het levert gegarandeerd hilarische situaties op.
Demo: Happy Feet 2
De laatste toevoeging aan de Xbox Live Update is een game waarvan je zou verwachten dat het Kinect ondersteunt, maar dat niet doet. In de film-game Happy Feet 2 zul je niet kunnen dansen, want je zult alles gewoon met de controller moeten doen. Daarmee kun je je in de demo een weg banen door vier verschillende levels, spelend als Mumble en zijn vriend Ramon. De game wordt voorzien van muziek door meervoudig Grammy-winnaar Ozomatli, waarmee je in ieder geval lekker kunt losgaan.
Extra: Xbox Anniversary Prop
Eergisteren werd de originele Xbox tien jaar en dat viert Microsoft natuurlijk! Hoe? Door gratis een doos met confetti en vuurwerk beschikbaar te stellen. Je kunt het Xbox Anniversary Prop-pakket tot en met zaterdag gratis downloaden, waarna het feest voorbij is. Mocht dat niet genoeg zijn, dan hebben we hier, met dank aan Major Nelson, nog een geluidseffectje van de Xbox voor je. Bij dezen willen wij Microsoft namens de gehele redactie natuurlijk ook van harte feliciteren met het tienjarig bestaan van de Xbox.

Populair Nieuws