Xbox Live Update - Week 45

Article
donderdag, 10 november 2011 om 13:50
xgn google image
Week 45 is misschien wel de drukste week van heel het jaar wat betreft de grote titels. Vreemd genoeg bruist het ook op Xbox Live van de activiteit.
Het is zijn pijnlijke dagen voor de beurs van de gamer. Bijna plichtmatig worden er deze week handvol geld uitgegeven aan de toppers van dit najaar. En blijkbaar is dat het perfecte tijdstip een aardige lading demo’s naar de Xbox te brengen. Met maar liefst vier demo’s is dit dan ook, vreemd genoeg, een hele aardige week voor het netwerk van Microsoft. Gaan jullie ze spelen? Waarschijnlijk niet. Toch zijn we zo aardig om alle nieuwe toevoegingen voor jullie op een rijtje te zetten.
Arcade: Fusion: Genesis (800 MP)
De enige arcadegame die deze week uit is gekomen is Fusion: Genesis, een game die ontwikkeld is door een aantal ex-Rare medewerkers. Daarmee weet de titel onze aandacht in ieder geval te trekken. In het spel is het, zoals altijd, aan jou om een duistere samenzwering te ontrafelen en een intergalactische oorlog te voorkomen. Dit doe je door zes verschillende verhaallijnen te volgen en honderden queesten te voltooien. Om je sociale contacten niet te verwaarlozen in er ook een co-op en PvP modus.
Demo: Rayman Origins
De nieuwe Rayman-game komt er bijna aan en voor degenen die niet kunnen wachten is er alvast een demo. Verwacht weer boel ouderwets geplatform en lolligheid. Er zijn drie levels te spelen, te weten Jungle, Food en Ocean. Weet je in die levels alle ‘Electoons’ te verzamelen, dan speel je bovendien een leuke bonus vrij. Als je geen zin hebt om de demo te checken maar wel wilt weten wat wij ervan vinden, kun je hier een impressie lezen.
Demo: Let’s Cheer
Heb je altijd al een cheerleader willen zijn? Dan is nu je kans! Met Let’s Cheer voor de Kinect kun je echte cheers en echte routines leren. De demo leert je vijf authentieke cheers en dansen die zijn gechoreografeerd door professionele cheerleaders. Door middel van stemondersteuning kun je daarnaast je longen uit je lijf schreeuwen. Lijkt dit je wat? Laat het ons dan weten, want het zal ons verbazen.
Demo: Disney Universe
Mocht je een enorm Disney(-Pixar) fan zijn, dan is dit spel misschien wel wat voor jou. Het biedt namelijk de mogelijkheid om door vele klassieke films te wandelen en de hoofdrol te spelen. Helaas moeten we er meteen bij zeggen dat het geen goede game is. Wij hebben het spel al uitgebreid gespeeld en in de recensie van een 3,5 voorzien. Laat deze dus maar lekker hangen.
Demo: LEGO Harry Potter: Jaren 5-7
Aan alles komt een einde en zo ook aan de LEGO Harry Potter serie. In dit laatste avontuur kunnen we als LEGO-Harry nog eenmaal de strijd aangaan met de duistere krachten van heer Voldemort. Meer woorden kunnen we er nauwelijks aan vuil maken, want het biedt gewoon wat de serie al jaren biedt: koddige figuurtjes en vermakelijke actie. Als je genoten hebt van de vorige LEGO-games, kun je dus met een gerust hart deze demo downloaden.