Xbox Live Gold games mei 2018 - Wat spelen we deze maand?

Article
dinsdag, 01 mei 2018 om 10:02
xgn google image
Het is weer zover. De maand wisselt en er staan weer bijna nieuwe games op ons te wachten in dat speciale Gold vakje van de Xbox One en Xbox 360. Welke Xbox Live Gold games mei 2018 we voorgeschoteld krijgen, lees je natuurlijk hier.

Super Mega Baseball 2

Microsoft begint deze maand lekker sportief met een baseball game. En dan niet zomaar eentje, maar de gloednieuwe en knotsgekke titel: Super Mega Baseball 2. De game laat je je eigen karakter maken en hem of haar een geschikt outfit aanmeten. Daarnaast kun je allerlei andere dingen zoals de honken en de stadionkleuren aanpassen in de game.
Maar als het op honkbal aan komt is Super Mega Baseball 2 bloedserieus. Zo kun je je team managen en moet je het veld op om een balletje te slaan. Zoals het een echte teamsport betaamt kun je zowel online als offline met je vrienden spelen!
130572

Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain

Een wel hele dikke game in deze line-up is Metal Gear Solid 5. De game verscheen in 2015 voor verschillende platformen en gooide behoorlijk hoge ogen. Wij beloonden de game dan ook met een 9.6 in onze review. in Metal gear Solid 5 kruipen spelers in de huid van Big Boss en vervolgen ze de gebeurtenissen uit Ground Zeroes.
Terwijl er flink wat geslopen moet worden kan er in deze game voor verschillende aanpakken en tactieken gekozen worden. Dit komt voornamelijk door de open wereld waarin je je begeeft, maar ook door het scala aan technieken en wapens dat je gaandeweg vrijspeelt. Tegelijkertijd bouw je op zee een basis waar je nieuwe Diamon Dogs traint die iedere dag een stukje sterker worden.
130573

SEGA Vintage Collection: Streets of Rage

Als je een gamer van de oude stempel bent, zit je nu waarschijnlijk al op je stoel te soppen. Streets of Rage was in het 16-bit tijdperk namelijk dé beat em up game. En ook nu weet de game zich nog erg goed staande te houden. SEGA brengt drie delen uit de franchise naar een collectie voor de Xbox 360 en de Xbox One.
Terwijl je in de huid van enkele vechtersbazen kruipt wandel je door de straten. Onderweg duikt er allerlei gespuis op dat maar één ding wil: jou in elkaar slaan. Dus is het knokken geblazen en dat kun je in deze drie games alleen of met een vriend doen.
130574

Vanquish

Een andere game uit de stal van SEGA is Vanquish. Deze game neemt ons niet mee naar de straten, maar stopt ons in een futuristisch pak en slingert ons zo de ruimte in. Rusland heeft een ruimtestation van de V.S. afgepakt en die mag jij gaan heroveren. Hoe? Met bruut geweld en heel veel kogels.
Al schietend beweeg je in Vanquish van de ene naar de andere schuilplek, want overal vliegen raketten en andere projectielen je om de oren. Hoe snel en chaotisch de actie soms ook is, alles werkt soepel in deze Xbox 360 game. Daardoor valt er eenvoudig overzicht te behouden.