De 10 beste Pathe Thuis films die je gezien moet hebben!

  Haal de bioscoop naar je eigen huis door te genieten van het grote aanbod aan Pathe Thuis films die te bekijken zijn! Met het grote aanbod dat je op de service wordt aangeboden is het misschien moeilijk om een keuze te maken, dus hebben wij hier 10 beste Pathe Thuis films op een rij gezet die je gezien moet hebben!

  20th Century Fox

  Deadpool

  De Amerikaanse en extravagante superheld Deadpool start deze lijst met de beste Pathe Thuis films in. De film die draait om de superheld Deadpool werd in 2016 uitgebracht. De uitbundige Deadpool, oftewel Wade Wilson (gespeeld door Ryan Reynolds) is een populair karakter van de Marvel Comics, vooral vanwege zijn nonchalante persoonlijkheid.

  Deadpool wil ook wel eens de vierde muur breken door met de kijker te communiceren. Het karakter werd al eerder gespeeld door Reynolds, namelijk in X-Men Origins. Daar werd de vertoning van Deadpool alleen hevig bekritiseerd omdat het karakter in de film totaal niet deed denken aan de grappige held.

  Deze film doet Deadpool wel eer aan. De film zit vol met actie en leuke momenten. Deze combinatie heeft voor veel succes gezorgd, zowel financieel als kritisch gezien. Het publiek en critici waren vol lof over Deadpool en niet in de laatste plaats vanwege het optreden van Reynolds. De tweede Deadpool film komt er binnenkort aan, dus hoog tijd om het eerste deel te bekijken!

  Marvel

  The Avengers

  Marvel bracht in 2012 de superheldenfilm The Avengers uit en dit bleek een gouden zet. Eerdere films uit het Marvel Cinematic Universe bleken al succesvol, zoals de eerste twee Iron Man films, maar de release van de eerste Avengers film bracht de filmserie naar een ongekende hoogte.

  The Avengers is de zesde film van het Marvel Cinematic Universe. In deze spectaculaire actiefilm zien we superhelden als Iron Man, Thor en de Hulk bij elkaar komen om een team te vormen. Dit team ervoor zorgen dat Thors broer Loki de aarde niet zal overnemen.

  The Avengers werd genomineerd voor een Oscar en bracht meer dan 1,2 miljard euro op. Het derde deel van The Avengers, genaamd Infinity War, draait nu in de bioscoop. Zorg er dus maar snel voor dat je de eerdere delen kijkt!

  Warner Bros.

  Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher Stone, oftewel de Steen der Wijzen, werd in 2001 uitgebracht. Deze film markeert het begin van de ontzettend succesvolle Harry Potter filmserie. Deze Harry Potter films zijn allemaal gebaseerd op de Harry Potter boeken van J.K. Rowling.

  De films zijn niet zonder reden zeer succesvol geworden. Alle acht films zijn stuk voor stuk fantastisch en zonder twijfel het kijken waard. Mocht je nog nooit een Harry Potter film gezien hebben, maar wil je toch wel een keer kijken waar al die hype over gaat? Alle delen zijn Pathe Thuis films, dus waar wacht je nog op! Je zult er geen spijt van krijgen.

  Universal Pictures

  Get Out

  Goede horror films komen niet vaak langs. Wanneer er dus weer eentje uitkomt, geeft dat zeker een reden tot juichen. De Amerikaanse Jordan Peele gaf horror fans deze reden met Get Out. Deze horror film werd vorig jaar uitgebracht en werd een groot succes.

  Daniel Kaluuya, die eerder te zien was in een aflevering van Black Mirror, vertolkt de hoofdrol in Get Out. Hij speelt namelijk Chris Washington, een zwarte fotograaf die met tegenzin mee met zijn vriendin gaat om haar familie te ontmoeten. Eenmaal aangekomen bij de familie, blijken er vreemde dingen te gebeuren. Get Out won één Oscar en is zeker een aanrader voor mensen die houden van spannende films!

  Twentieth Century Fox

  The Revenant

  Voor zijn optreden in de epische film The Revenant won Leonardo DiCaprio in 2016 zijn eerste Oscar. The Revenant werd in 2015 uitgebracht maar de ontwikkeling van de film begon al 14 jaar eerder, in 2001. Vanwege andere projecten waar regisseur Alejandro G. Iñárritu aan werkte kwam The Revenant wat later uit, maar dit heeft de film er niet minder op gemaakt.

  The Revenant is een zeer goede Amerikaanse film over kolonist Hugh Glass (DiCaprio). De film speelt zich af rond 1820 en vertelt het verhaal Glass tijdens zijn expeditie voor pelshandel. Na verschillende gebeurtenissen moet hij in zijn eentje zien te overleven, in de kille wildernis. Voeg deze film maar toe aan je lijstje met de beste Pathe Thuis films die je moet kijken!

  Daniel McFadden

  The Nice Guys

  De Nieuw-Zeelandse acteur Russell Crowe en zijn Canadese mede-hoofdrolspeler Ryan Gosling zijn bepaald niet de aardige gasten die de titel doet denken. In 2016 kwam de actie komedie The Nice Guys uit met deze twee in de hoofdrollen. Een zeer vermakelijke film en volgens ons één van de beste Pathe Thuis films!

  The Nice Guys speelt zich af in Los Angeles in 1970 en draait om Jack Healy (Crowe) en Holland March (Gosling), twee mannen die toevallig met elkaar in contact raken na de mysterieuze dood van een pornoster. Hun zoektocht naar antwoorden loopt niet even gemakkelijk!

  Disney/Pixar

  Coco

  Disney, Pixar en animatiefilms, het blijft een succesverhaal. Zo hebben we ook eind 2017 gemerkt, toen de met de computer geanimeerde film Coco uitkwam voor het grote publiek. De film werd zoals zoveel animatiefilms van Disney een grote hit. Coco won twee Oscars en bracht meer dan 650 miljoen euro op.

  Het verhaal in Coco volgt de 12-jarige Miguel Rivera, een groot muziekliefhebber in een familie die niets te maken wil hebben met muziek. In zijn thuishaven in Mexico komt hij achter verschillende geheimen die zijn wereld ondersteboven zetten, tijdens zijn zoektocht naar zijn muzikale held.

  Disney/Pixar

  The Incredibles

  De eerste Incredibles film werd bijna 14 jaar geleden vertoond aan het grote publiek. De geanimeerde superheldenfilm van, je raadt het al, Disney en Pixar kwam in 2004 uit en werd zowel op commercieel gebied als op kritisch gebied zeer succesvol. Naast de winst van 2 Oscars bracht de film ook nog eens meer dan 520 miljoen euro op, tegenover een budget van zo'n 75 miljoen euro.

  De fantastische The Incredibles film draait om een familie van geheime superhelden. De familie probeert een normaal leven in hun woonplaats te combineren met het redden van de wereld, geen makkelijke taak. De tweede Incredibles film komt dit jaar nog uit. De eerste film is één van de beste Pathe Thuis films die je kunt kijken, zeker nu!

  Disney/Pixar

  Inside Out

  Beloofd, dit is de laatste film van Disney en Pixar op deze lijst. Die combinatie heeft alleen zoveel geweldige films opgeleverd dat er altijd wel een paar hun opwachting maken in dit soort lijstjes! Inside Out is één van deze films. De animatiefilm kwam in 2015 uit en draait om de emoties die zich afspelen in het lastige leven van het jonge meisje Riley Andersen.

  Inside Out won één Oscar. In 2016 won de film de prijs voor de beste geanimeerde film van het jaar. Ook op financieel gebied was de samenwerking van Disney en Pixar succesvol. Tot op heden heeft Inside Out namelijk meer dan 700 miljoen euro opgebracht. Dat vinden wij niet zo vreemd!

  Warner Bros.

  The Dark Knight

  Op de eerste plaats op ons lijstje van de beste Pathe Thuis films die je gezien moet hebben staat een grote, namelijk The Dark Knight. Deze actiefilm van regisseur Christopher Nolan werd in 2008 uitgebracht, als vervolg op Batman Begins. Christian Bale vertolkt ook in deze film weer de rol van Bruce Wayne, oftewel Batman.

  The Dark Knight wordt door velen gezien als één van de beste films aller tijden. De superheldenfilm is dan ook formidabel. Als je een fan bent van actie films of films over superhelden en je hebt The Dark Knight nog niet gezien, ga dan als de wiedeweerga naar Pathe Thuis om deze te huren!

  Dit zijn de 10 beste Pathe Thuis films die je gezien moet hebben!

  Pathe Thuis heeft een ontzettend groot aanbod aan films. Tussen deze talloze films zitten uiteraard een paar pareltjes, zoals de 10 die je hebt kunnen zien op deze lijst. Veel kijkplezier!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.