Xbox Live Gold Games juni 2018 - Wat spelen we deze maand?

Article
vrijdag, 01 juni 2018 om 9:16
xgn google image
Het zonnetje heeft ons de afgelopen dagen al flink verwend. Maar Microsoft kan er ook wat van. In de Xbox Live Gold games juni 2018 update krijgen we namelijk een paar toptitels voorgeschoteld. Lees snel verder welke games dat precies zijn!

Assassin’s Creed Chronicles: Russia

We trappen af met de Ubisoft game Assassin’s Creed Chronicles: Russia. Na China en India mogen we in deze derde Chronicles titel het Rusland van 1918 onveilig maken. Kruip in de huid van assassijn Nikolaï Orelov die op zoek moet naar een mysterieuze doos.
In een 2,5D perspectief moet je daarvoor belangrijke doelwitten uitschakelen en, zoals het een goede Assassin’s Creed game betaamt, rondsluipen. De game scoorde in onze Assassin’s Creed Chronicles: Russia Review een 7.0.
132654

Smite Gold Bundle

De tweede game die Microsoft ons gratis aanbiedt, Smite, was eigenlijk al gratis. Maar we krijgen niet zomaar de game. Het is namelijk de Gold Bundle van Smite, waar allerlei extra’s bij zitten waar je normaal gesproken voor betaalt. In totaal krijg je voor ongeveer 100 euro aan content zoals extra goden en skins.
Smite is een van de meest gespeelde MOBA’s op de Xbox One. Je speelt wedstrijden tegen andere spelers in een aanzicht van boven of vanuit een third-person perspectief. Het doel is om het land van de tegenstanders te verwoesten. En door de extra’s die je krijgt kun je gelijk meestrijden met de bestaande spelers.
132655

Sonic & All Stars Racing Transformed

Als je meer van het racen bent, is Sonic & All Stars Racing Transformed wat voor je. In deze game scheur je door diverse levels met je favoriete SEGA-karakters. Denk aan Sonic, Tails en Knuckles uit de Sonic franchise, maar bijvoorbeeld ook aan Jet uit Jet Set Radio.
De stijl van de game is een beetje te vergelijken met Mario Kart. Je moet als eerste over de finish zien te komen, maar onderweg is het niet alleen racen en driften. Je kunt elkaar namelijk flink het leven zuur maken met allerlei wapens. Wij gaven de game een dikke 8.5 in de review.
132656

LEGO Indiana Jones 2

De laatste game die Microsoft je in juni geeft, is zeker niet de minste. LEGO Indiana Jones is namelijk een bijzonder complete avonturengame voor jong en oud. Je kruipt natuurlijk in de huid, of eigenlijk de LEGO-versie, van Indiana Jones en beleeft op een hilarische manier zijn avonturen.
Onderweg moet je allerlei constructies bouwen in de bekende LEGO stenen, moet je flink puzzelen en moeten de nodige muntjes verzameld worden. LEGO Indiana Jones is ook nog eens met meerdere spelers gelijktijdig te spelen.

Populair Nieuws