Xbox Live Gold games januari 2018 - Wat spelen we deze maand?

Article
vrijdag, 05 januari 2018 om 14:04
xgn google image
Het is weer januari dus dat betekent nieuwe gratis games op de Xbox One en Xbox 360. We hebben eind december al aangegeven welke dat zijn, maar met het overzicht van de Xbox Live Gold games januari 2018 gaan we dieper in op waar we deze maand aan kunnen beginnen!

The Incredible Adventures of Van Helsing 3

Het Hongaarse NeoCore Games sluit met dit deel de trilogie af over vampierjager Van Helsing en spook Katarina. In de RPG gaan de twee op pad om een oude bekende te stoppen, wat een persoonlijk verhaal oplevert. Het isometrische perspectief is onveranderd gebleven ten opzichte van de eerdere delen, maar toch zijn er wat andere dingen aangepast.
Van Helsing 3 geeft je meerdere klasses waar je uit kunt kiezen: Hunter, Thaumaturge en Arcane Mechanic. Deze zijn verder uit te diepen met specialisaties en upgrades tot een levelcap van 90. Naast een singleplayer kun je ook met maximaal vier spelers in co-op Borgovia tegen het gevaar beschermen en aan PvP-potjes deelnemen.
The Incredible Adventures of Van Helsing 3 is tot eind deze maand te downloaden uit de Xbox Store voor Xbox One.
124260

Zombi

Bevrijd Londen van de zombiehordes in deze first-person singleplayer van Ubisoft. Oorspronkelijk kwam hij uit voor de Wii U onder de naam ZombiU, maar met een letter minder bleek de game ook geschikt voor andere consoles. Zombi is een echt survival horror avontuur waar doodgaan betekent dat je opnieuw mag beginnen, zonder spullen.
Helaas oogt Zombi wel behoorlijk verouderd, want de port naar PlayStation 4 en Xbox One kreeg al een minimale grafische update zoals je in onze Zombi review kunt lezen en inmiddels zijn we weer een aantal jaartjes verder. Maar je hoeft er nu tenminste niet voor te betalen, dus uitproberen kan vast geen kwaad.
Zombi is van 16 januari tot 15 februari gratis te downloaden uit de Xbox Store voor Xbox One.
124261 1

Tomb Raider Underworld

Ben je wel een beetje weg van Lara Croft en heb je Tomb Raider Underworld nog niet gespeeld? Dan is nu je kans, want deze Xbox 360 game is gratis te downloaden en bovendien backwards compatible voor Xbox One. Hij is alleen de eerste helft van de maand te downloaden, dus let daar wel op.
Underworld is het vervolg op Tomb Raider Legend en Lara gaat hierin op zoek naar Mjölnir, de hamer van Noorse dondergod Thor. De zoektocht brengt haar tevens op het spoor van haar verloren moeder. Uiteraard kom je op de meest prachtige en exotische locaties en spring je, klauter je en schiet je een weg langs al het gevaar.
Tomb Raider Underworld is tot en met 15 januari te downloaden uit de Xbox Store voor Xbox 360 en Xbox One.
124262

Army of Two

EA bracht in 2008 een co-op game uit genaamd Army of Two waarin twee brute, macho soldaten een oorlog beginnen tegen terroristen en goed moeten samenwerken. Jij mag bepalen hoe dat eruit komt te zien, want armor en wapens zijn aan te passen en te verbeteren naar eigen smaak. Misschien stelt het eerst niet zoveel voor, maar ga door en je pompt als een wandelende tank je geweren leeg op legio vijanden tegenover je.
Army of Two is gemaakt om met twee man te spelen, dus pak vooral iemand erbij waar je goed mee kunt gamen. Teamwork is belangrijk, maar komt niet altijd heel goed uit de verf. De lineaire levels zijn ook wat veel van hetzelfde, maar de gameplay werkt prima! En wil je hem toch alleen doen, geen zorgen: de AI neemt het stokje vlekkeloos over.
Army of Two is van 16 tot en met 31 januari te downloaden uit de Xbox Store voor Xbox 360 en Xbox One.

Xbox Live Gold games januari 2018 - Wat ga jij spelen?

Dit was het overzicht met de gratis Xbox Live Gold games januari 2018 overzicht. Niet zulke grote games zoals bij PlayStation Plus deze maand, maar dat mag de pret niet drukken. Welke games ga jij sowieso spelen? Laat het ons weten!
Om te profiteren van de gratis games heb je wel een Xbox Live Gold abonnement nodig. Een lidmaatschap van drie maanden kost zo'n 20 euro.

Populair Nieuws