Xbox Live Deals of the Week: Fable en Transformers

Article
woensdag, 07 mei 2014 om 11:00
xgn google image
De Xbox Live Deals van deze week lijken wel een zak Tumtum. Een grote variatie aan games, dus daar moet wel iets voor jou bijzitten.

Fable Anniversary

Releasedatum: 7 februari 2014
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Rollenspellen
Review XGN: door Lars Paymans
“Koop Fable als je een zorgeloos spel wilt spelen waar je meerdere malen hardop om zult moeten lachen, en om te zien hoe de eerste Fable de beginselen legde voor veel gameplay-elementen die we nog steeds dagelijks tegenkomen in games. Met de enthousiaste Peter Molyneux aan het roer creëerde Lionhead Studios een wondere wereld, die ook in 2014 indrukwekkend is.”
Cijfer XGN: 7.5
Normale prijs: € 39,99
Gold Exclusive-prijs: € 29,99
Fable Anniversary

Fez

Releasedatum: 13 april 2012
Leeftijdsclassificering: 3+
Genre: Actie & Avontuur, Platformgame, Puzzels & triviantspelen
Review XGN: door Berry Zwets
“Houden we in ons achterhoofd dat er spoedig een patch zal komen dan kunnen we wel stellen dat Fez hoge ogen gooit. Het is een game die lief lijkt door zijn uiterlijk, maar door het innerlijk erg gemeen is. De puzzels zijn zo opzienbarend moeilijk, dat zelfs Albert Einstein er moeite mee zou hebben. Phil Fish kunnen we dan ook met recht een genie noemen. Het creëren van zo’n eigen taal is werkelijk waar briljant en de referenties naar de klassieke games gaat de doorgewinterde gamer eveneens briljant vinden. 800 Microsoft Points uitgeven voor een van de beste games van het jaar klinkt niet verkeerd als je het ons vraagt.”
Cijfer XGN: 9.4
Normale prijs: € 9,49
Gold Exclusive-prijs: € 3,79
Fez

Pool Nation

Releasedatum: 31 oktober 2012
Leeftijdsclassificering: 3+
Genre: Sport & Ontspanning
Review XGN: door Stefan Stuursma
"Al met al kun je dus wel stellen dat Pool Nation een meer dan redelijke poolsimulator is geworden. De game ziet er super uit en de besturing zit goed in elkaar en is uitgebreid. De tutorial is duidelijk en leert je goed hoe je je schoten moet plaatsen. Als je de knoppen alsnog vergeten bent, kun je met een druk op de knop het besturingsschema naar boven halen. De AI in de game is goed en soms misschien wel iets té goed. Daarom kun je er ook voor kiezen om tegen een menselijke tegenstander te spelen, zowel online als offline. Als je iets hebt met poolen, dan is Pool Nation zeker de moeite waard. Wij hebben de virtuele keu in ieder geval niet snel neergelegd!"
Cijfer XGN: 7.5
Normale prijs: € 9,49
Gold Exclusive-prijs: € 1,89
Pool Nation

Scourge: Outbreak

Releasedatum: 3 juli 2013
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: -
Schiet je een weg door Nogari Island als Echo Squad, een elite groep huurlingen in dienst van de Tarn Initiative om een einde aan de ijzeren greep van Nogari Corporation op de overhead te maken. Gebruik een destructieve kust en keur aan wapens en specialiteiten om alles dat in jouw weg staat een kopje kleiner te maken. Er zit een volledige co-op campaign in deze game voor maximal vier spelers plus een variatie aan 8 player versus multiplayer modi.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 9,49
Gold Exclusive-prijs: € 2,37

Sacred Citadel

Releasedatum: 17 april 2013
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Lars Paymans
"Zoals je leest is er dus een hoop aan te merken op deze titel van Southend Interactive, maar toch schrijven we de game niet helemaal af. Als je een avondje met een stel vrienden afspreekt om te gaan gamen, dan is er niets mis met Sacred Citadel. Omdat de game ook niet zo duur is, is het best een geschikt spel om een halve avond mee te vullen. De vraag is alleen of je na die avond deze game ooit nog een keer opstart."
Cijfer XGN: 6.5
Normale prijs: € 9,99
Gold Exclusive-prijs: € 2,49
Sacred Citadel

Sacred Citadel – Jungle Hunt

Releasedatum: 17 april 2013
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: -
“Na het uitspelen van Sacred Citadel houdt het verhaal nog niet op, dankzij de Jungle Hunt DLC. Zo is Big Mama, de onwelriekende leider van de Grimmocs ontsnapt en gevlucht naar de oerwouden van Anarcia met de heilige relikwie. Aan jou de taak om Big Mama op te sporen en het waardevolle object veilig te stellen.” Bron: Mike Witteman
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 1,89
Gold Exclusive-prijs: € 0,47
Sacred Citadel

Transformers: War For Cybertron

Releasedatum: 28 december 2010
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: door Bas Guyt
"Transformers: War for Cybertron heeft haar belofte waargemaakt, want dit is de beste Transformers game die je kunt krijgen. Deze game is een must voor de echte Transformers-fan, maar zal ook in de smaak vallen bij de meeste shooter-fans. Het nadeel is wel dat niet iedereen van de wereld zal houden waarin de game zich afspeelt, want de variatie qua level design is soms wel een beetje zoek. Bijna alles bestaat uit metaal en dat zorgt toch wel voor wat teveel herhaling. Maar met een solide singleplayer campagne en een uitgebreide multiplayer zul je lang zoet zijn met deze titel, wat natuurlijk reden genoeg is om de game in huis te halen."
Cijfer XGN: 8.5
Normale prijs: € 29,99
Gold Exclusive-prijs: € 7,49

TRANSFORMERS: Fall of Cybertron

Releasedatum: 27 november 2012
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: Door Tom Boshouwers
"Deze multiplayer modi en de gevarieerde singleplayer maken van Transformer: Fall of Cybertron een erg vermakelijke game. Het is een leuke third-person shooter waarmee je je een paar dagen kunt vermaken. Daarna heb je het wel gezien en verdwijnt de game in de kast. Er mankeert nog te veel aan Fall of Cybertron om een blijvende indruk achter te laten. Het is daarom dat de game onder moet doen voor War for Cybertron, dat blijft toch wel de betere Transformers-game. Maar heb je nog even zin in wat hersenloos vermaak voordat het drukke najaar begint, dan kun je gerust voor Fall of Cybertron kiezen."
Cijfer XGN: 7.5
Normale prijs: € 39,99
Gold Exclusive-prijs: € 9,99
Transformers Fall of Cyberton

Populair Nieuws

Laatste Reacties