Xbox Live Deals of the Week: Dead Island en meer zombies

Article
woensdag, 14 mei 2014 om 18:12
xgn google image
De ondoden komen je Xbox overnemen deze week, want de Xbox Live Deals of the Week brengen je deze week alleen games met orgaan-etende lijken.

Dead Island

Releasedatum: 14 augustus 2012
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Rollenspellen, Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: door Rox van der Helm
“Het zorgt er voor dat Dead Island niet helemaal een topper van formaat is geworden, iets dat het wél had kunnen zijn. Het spel voelt fris aan, meer dan ooit heb je echt het gevoel te moeten overleven omdat de actie intenser is dan bij andere zombiegames. Het hele idee van een RPG-syseem is erg tof en leuk uitgewerkt en sowieso is het een heerlijke game om met nog drie anderen te spelen. Een game waar je heel wat uren zoet mee kunt zijn en dus zeker de aanschaf waard is. Alleen bugs en een soms ietwat chaotisch systeem zorgen ervoor dat Dead Island toch wat aftrek krijgt in de puntentelling. Maar hé, met Call of Juarez: The Cartel nog vers in het achterhoofd, zijn we blij dat Dead Island er met heel wat minder kleerscheuren vanaf komt. Dus haal de game op, en let er vooral op dat jij zonder kleerscheuren over het eiland Banoi loopt. Iets dat makkelijker gezegd dan gedaan lijkt...”
Cijfer XGN: 8.0
Normale prijs: € 19,99
Gold Exclusieve-prijs: € 9,99
zombies op een eiland

Dead Island Riptide

Releasedatum: 30 juli 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Theo Weber
"Dead Island: Riptide is dan wel een vervolg op het origineel en het mag dan erg veel missies bieden waardoor je er uren mee vermaakt zou kunnen worden, maar het had net zo goed een uitbreiding kunnen zijn. De vernieuwing in de game is erg minimaal en het lijkt dan ook wel alsof er totaal niet nagedacht is over verbeterpunten. Er zijn wat wapens en vijanden bijgekomen, samen met een bootje en een 'nieuw' eiland. Grafisch is de game totaal niet verbeterd, maar zelfs afgezwakt en het spel zit net als het eerste deel boordevol fouten en missers. De diepgang in de missies is ver te zoeken en geven je het gevoel alsof men je misbruikt. Toch is de game wel leuk om te spelen met vrienden of simpelweg met een paar onbekenden in de co-op modus. Dan vallen de meeste dingen namelijk niet zo op, maar of je voor een gigantische uitbreiding die eigenlijk ondermaats presteert de volle mep wil betalen kun je je afvragen."
Cijfer XGN: 5.5
Normale prijs: € 29,99
Gold Exclusieve-prijs: € 11,99

Call of Duty: Black Ops II Season Pass

Releasedatum: 13 november 2012
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: -
Je krijgt met deze aankoop toegang tot vier downloadbare Map Packs en Nuketown Zombies, plus een exclusieve Calling Card genaamd The Deuce.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 48,00
Gold Exclusieve-prijs: € 24,00
downloadbare content

Call of Duty: Black Ops 2 Nuketown Zombies

Releasedatum: 13 maart 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: -
Call of Duty wordt overgenomen door zombies. Nuketown Zombies bidet een extra map in de zombie modus die zich afspeelt op het test terrein voor nucleaire wapens.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 3,99
Gold Exclusieve-prijs: € 1,99
Nuketown

State of Decay

Releasedatum: 5 juni 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur, Strategie & Simulatie
Review XGN: door Stefan Stuursma
"State of Decay biedt een enorme speelwereld vol met mensen die hetzelfde lot tegemoet gaan als jijzelf. Aan jou de keuze of jij ze helpt of alleen verder gaat. Doormiddel van diverse skill trees en een heleboel loot kun je in ieder geval een heel eind komen. Ontwikkelaar Undead Labs heeft al laten weten dat State of Decay puur een benchmark voor zijn opkomende game Class 4 is en op dit moment kan dat alleen maar euforie brengen. Want als het prototype al zo goed is, wat mag er dan wel niet van het complete pakket verwacht worden?"
Cijfer XGN: 8.0
Normale prijs: € 18,99
Gold Exclusieve-prijs: € 9,49
Brainsssss

Plants vs . Zombies

Releasedatum: 8 september 2010
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Actie & Avontuur, Strategie & Simulatie
Review XGN: door Eke Bosman
"Dat vermakelijke in de multiplayer modus is één van de vele factoren die van Plants vs. Zombies een erg verslavende game maakt. De cartoony uitstraling en vrolijke muziek zorgen ervoor dat je het spel niet al te serieus moet nemen. Deze game van PopCap bevat genoeg materiaal om je urenlang bezig te houden. Helaas is het prijskaartje van 1200 Microsoft Points naar eigen zeggen iets aan de hoge kant, maar dat kun je wel voor lief nemen als je weet dat dit dé arcade game is die je moet hebben. Denk er maar goed over na, want dit spel is één van de vermakelijkste Xbox Live Arcade games op het moment."
Cijfer XGN: 8.5
Normale prijs: € 14,39
Gold Exclusieve-prijs: € 3,59

Plants vs . Zombies: Garden Warfare

Releasedatum: 27 februari 2014
Leeftijdsclassificering: 7+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: door Ralph Beentjes
"Alhoewel Plants vs. Zombies: Garden Warfare er kinderlijk uitziet, schuilt er een behoorlijk diepgaande game achter. Het is jammer dat de game momenteel nog niet zoveel modi kent - alhoewel daar verandering in zal komen- maar het zal genoeg zijn om je de komende flink bezig te houden, met name Gardens & Graveyards. Tevens zorgen de verschillende klassen ervoor dat je genoeg keuze hebt in verschillende stijlen gameplay en de meerdere variaties doen daar nog eens een schepje bovenop. Je zult echter wel digitale zere vingers krijgen, want het openscheuren van de sticker-pakjes is enorm verslavend. Bovendien hoef je niet de volle mep voor Garden Warfare te betalen, want voor dertig euro heb je de 360-versie in handen en voor veertig euro de Xbox One-versie."
Cijfer XGN: 8.5
Normale prijs: € 29,99
Gold Exclusieve-prijs: € 20,09

How to Survive

Releasedatum: 23 oktober 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Tristan Brinkman
"Op papier is How To Survive een prachtige game. Beetje zombies bashen en je personage à la De Sims in leven houden. Helaas heeft ontwikkelaar EKO Software de kansen niet benut. How To Survive is daarmee een aardig spelletje, maar kan helaas het zombiegehalte van de laatste paar jaar niet overstijgen. Wij zijn weer Bear Grylls kijken!"
Cijfer XGN: 5.5
Normale prijs: € 14,39
Gold Exclusieve-prijs: € 7,19
vechten voor je leven

Zombie Apocalypse: Never Die Alone

Releasedatum: 26 oktober 2011
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Shooter
Review XGN: door Jelle Baartmans
"Zombie Apocalypse: Never Die Alone is an sich een redelijk vermakelijke game om met vier man te doorlopen. Als je inderdaad vier man bijeen hebt weten te scharen, ga er dan maar vanuit dat je het spel in een middag wel uitspeelt. Met drie man is het nog steeds te doen, maar is de uitdaging al wel veel groter en de speelduur dus ook langer. Eén of twee spelers is niet aan te raden, tenzij je genoten hebt van een game tandenknarsend moeilijke game als Dark Souls. Maar hoe je het ook wendt of keert, Never Die Alone maakt een fout die tegenwoordig opvallend vaak wordt gemaakt bij de ontwikkeling van een spel; de boel is allemaal te eentonig, te saai, alles is verdomme hetzelfde! Word wakker ontwikkelaars en breng wat variatie aan. Het kan al gauw enkele punten schelen in onze beoordeling!"
Cijfer XGN: 6.0
Normale prijs: € 9,49
Gold Exclusieve-prijs: € 3,22
top down shooter

Red Dead Redemption: Undead Nightmare-collectie

Releasedatum: 26 oktober 2010
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: -
"De Undead Nightmare Collection bevat de pakketten Undead Nightmare, Liars and Cheats en Legends and Killers. Undead Nightmare-pakket: een volledig nieuwe singleplayer-campagne waarin je als John Marston op zoek gaat naar een oplossing voor het besmettelijke undead-virus. Liars and Cheats-pakket: multiplayer-poker, Liar’s Dice, paardenraces, competitiespeltype Stronghold en Explosive Rifle. Legends and Killers-pakket: negen nieuwe gebieden, personages uit Red Dead Revolver voor multiplayer en het wapen Tomahawk.” Bron: Microsoft
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 18,99
Gold Exclusieve-prijs: € 4,74

Zombie Driver HD

Releasedatum: 17 oktober 2012
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur, Racing & Vliegtuigen, Shooter
Review XGN: -
Een mix van auto’s, snelheid, explosies, bloed en zombies. Je vecht tegen grote eindbazen, je moet overlevenden redden en gestoorde voertuigen besturen zoals bulldozers, brandweerwagens en zelfs een tank. Bron: Microsoft (vertaald)
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 9,49
Gold Exclusieve-prijs: € 2,37
gevaarlijk racen