PlayStation Store Update - The Walking Dead & MLB 14: The Show

Article
door Wouter
donderdag, 15 mei 2014 om 10:20
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.
Een release waar deze week ongetwijfeld heel veel mensen naar uit kijken, is natuurlijk de derde episode van The Walking Dead. De gameserie van Telltale Games is inmiddels begonnen aan zijn tweede seizoen, waarvan de eerste twee afleveringen erg goed werden ontvangen.
Een andere game die deze week zijn opwachting maakt in de PlayStation Store, is MLB 14: The Show voor de next-gen console. Een mooi gelegenheid dus voor de PlayStation 4 om te laten zien wat de PS4 allemaal in huis heeft. De mensen met een Vita kunnen aan de slag met de role-playing game Soul Sacrifice Delta. Dat en meer lees je hieronder terug.

The Walking Dead: Season 2, Ep. 3, In Harm’s Way (€4,99) (PS3)

Na een succesvol eerste seizoen heeft ontwikkelaar Telltale Games besloten om gewoon verder te gaan met The Walking Dead in de vorm van een tweede seizoen. Deze nieuwe reeks met hoofdstukken is onlangs van start gegaan en inmiddels zijn wij aangekomen bij de derde aflevering: In Harm's Way.
In het nieuwe seizoen kruip je in de huid van het kleine meisje Clementine die de fans wel zullen herkennen uit de eerdere afleveringen. Ze is nu echter uitgegroeid tot het hoofdpersonage van de serie en heeft daarmee gelijk haar kinderlijke onschuld achter zich gelaten. De Clementine die we nu zien is een stuk volwassener en weet dat ze tot alles in staat moet zijn, wil ze overleven in de met zombies overspoelde wereld.

MLB 14: The Show (€44,99) (PS4)

Dat er niet bij iedereen een belletje gaat rinkelen bij het horen van MLB, kan goed kloppen. Deze afkorting staat namelijk voor Major League Baseball en dat is in Nederland nou eenmaal niet zo bekende sport als bij onze Amerikaanse buren.
MLB probeert de typische honkbal wedstrijden zo spannend en opwindend mogelijk neer te zetten om zo een realistische ervaring te creëren. De grafische kracht van de PlayStation 4 heeft daar een groot aandeel in en ook de vernieuwende gameplaymechanieken moeten de hele ervaring nog echter doen aanvoelen. Als je wilt weten hoe de game er precies uitziet, moet je onderstaande trailer even bekijken waarin alle nieuwe functies worden uitgelegd.

Soul Sacrifice Delta (€29,99) (Vita)

Soul Sacrifice Delta is een verbeterde versie van het originele Soul Sacrifice dat in 2013 verscheen. De protagonist van de game zit opgesloten in een kooi en staat op het punt om geofferd te worden aan een tovenaar. Deze kwade man offert mensen om op die manier onsterfelijk te worden.
Jouw tijd lijkt er bijna op te zitten, maar dan kom je in aanraking met het boek Librom. Dit boek laat je oude gevechten herbeleven alsof je er echt bij was. Het voordeel dat hieraan verbonden zit, is dat je ervaring opdoet waardoor je beetje bij beetje dichterbij komt bij het verslaan van de tovenaar.
De verbeterde versie zal nieuwe functies, voorwerpen, monsters en spreuken bevatten. Ook zal de game een derde pad toevoegen dat je kunt bewandelen, naast de twee originele paden uit Soul Sacrifice.
Dat waren de hoogtepunten van deze week. Voor het volledige overzicht met alle nieuwe releases kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws