Xbox Games With Gold november 2019 op een rij

Article
zaterdag, 02 november 2019 om 12:00
devils daughterf1572547171
Microsoft geeft ons in de Games With Gold update van november vier nieuwe games om van te genieten. Als je een Xbox Live abonnee bent kun je deze maand in de huid van Sherlock Holmes kruipen, de ruimte in, gekke toeren uithalen in auto's en aan de haal gaan met een locomotief. Wat spelen we deze maand?

Sherlock Holmes: the Devil's Daughter

De eerste game die we in november mogen spelen laat onze hersenen flink kraken. In The Devil's Daughter kruip je in de huid van Sherlock Holmes die zijn mouwen maar beter op kan stropen. In dit nieuwe mysterie moet je samen met Watson namelijk flink puzzelen en exploreren in grote omgevingen. Daarnaast zul je met de nodige mensen moeten praten en zien te achterhalen wie de waarheid spreekt en wie liegt.
In het Victoriaanse London is niet iedereen even vriendelijk. Veel mensen hebben geheimen die het daglicht niet kunnen verdragen en proberen jou op een dwaalspoor te zetten. Sommige mensen zelfs met gebalde vuisten. Het avontuur wordt gaandeweg je vordert steeds spannender én moeilijker.
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter is de hele maand november gratis op Xbox One.
maxresdefaultf1572548782

The Final Station

In een post-apocalyptische wereld krijg jij de controle over een locomotief. Daarmee ligt een enorme verantwoordelijkheid bij je, want de wereld is inmiddels nagenoeg helemaal vergaan en de laatste mensen lijken in jouw trein te zitten. Het is nu aan jou om ze veilig te houden in deze indiegame.
Dat kan alleen door te zorgen dat de trein werkend blijft en dat er geen geïnfecteerde mensen aan boord komen. Je moet hoe dan ook het volgende station bereiken! Wat is jouw eindstation?
The Final Station is vanaf 15 november tot en met 15 december gratis te downloaden op Xbox One.
maxresdefaultf1572623596

Star Wars: Jedi Starfighter

De derde game die we deze maand mogen spelen neemt ons mee naar een sterrenstelsel, ver, ver weg. In een game die lang, lang, geleden uitkwam. Maar dat maakt deze game niet minder tof. Op de Xbox kwam Jedi Starfighter al uit, maar de game kan nu gratis gespeeld worden op Xbox One.
In Jedi Starfighter ga je terug naar de tijd voor de slag om Geonosis waar je verschillende star fighters bestuurt. Je missies variëren van het beschermen van een vriendelijk schip tot het vermorzelen van hele pelotons vijandelijke vechters. Onderweg kun je allerlei bonussen oppikken die je schepen sterker maken.
Je kunt van 1 tot en met 15 november gratis in een star fighter kruipen op Xbox One.
joy ride turbof1572549585

Joy Ride Turbo

Als je meer van doldwaze races bent, zit je goed met Joy Ride Turbo. Deze game laat je rondscheuren met je Xbox Avatars op de gekste banen. Ga vol gas door een ravijn of race midden in de jungle over een parcours vol loopings. Je kunt Joy Ride Turbo alleen spelen of met je vrienden in een split screen modus.
Joy Ride Turbo is de tweede helft van november gratis verkrijgbaar op Xbox 360.

Xbox Games With Gold games november 2019 - variatie voor iedereen

De Xbox Games With Gold van november 2019 houden je weer flink bezig als je een Gold lidmaatschap hebt. De games zijn ook gratis als je een Game Pass Ultimate hebt, maar dan kun je ook genieten van de uitgebreide bibliotheek die Microsoft in de Game Pass aanbiedt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties