Beste Xbox Deals Unlocked aanbiedingen - De beste deals op een rijtje

  De E3 2019 staat voor de deur en dat betekent dat er allerlei toffe onthullingen voorbij komen. Tijdens de E3 komen er ook altijd een heleboel dikke aanbiedingen voorbij en dat is dit jaar niet anders in de Xbox Deals Unlocked aanbiedingen. Wij zetten de beste deals voor je op een rijtje.

  De Xbox Deals Unlocked aanbiedingen staan live en dat betekent dat je kunt genieten van fikse kortingen op games, hardware en lidmaatschappen. Wij hebben voor jou de tien beste deals verzameld.

  10. Fikse korting op Xbox consolebundels

  Tijdens de Deals Unlocked kun je genieten van dikke deals op geselecteerde games, maar als je nog geen Xbox hebt wordt het lastig om deze games te spelen. Daarom beginnen we deze top tien met aanbiedingen met consoledeals, want ook die zijn er genoeg te vinden tijdens E3 2019.

  Microsoft heeft namelijk een aantal Xbox bundels in de aanbieding gegooid. Vaak als je een consolebundel koopt krijg je er ook meteen een toffe game bij. Neem bijvoorbeeld de Xbox One X Metro Sage 1TB-bundel die van 499 euro naar 399 euro afgeprijsd is. Het is een deal waarbij je niet alleen een Xbox One X goedkoop hebt, maar ook gelijk aan de slag kunt met de hele Metro saga inclusief Metro Exodus.

  9. Sekiro Shadows Die Twice

  Sekiro is en bloedige en moeilijke game. De game kent een Aziatische setting waarbij jij de meest gruwelijke gedrochten met je zwaard in mootjes moet hakken. De beesten die vanuit Aziatische nachtmerries zo de game in gewandeld zijn leggen jou het vuur aan de schenen, maar dat is nog niet alles. De game van FromSoftware werpt je naast baasgevechten ook de ene na de andere uitdaging voor je voeten, terwijl je met je prothetische arm op pad gaat.

  Wij speelden de game en waren behoorlijk onder de indruk hiervan In de Sekiro Shadows Die Twice review beoordeelden wij de game met een dikke 8.5. In de Deals Unlocked periode krijg je Sekiro van 69,99 euro voor 55,99 euro. Dat is een korting van 14 euro.

  8. Mortal Kombat 11

  De nieuwste telg in de Mortal Kombat franchise, Mortal Kombat 11 biedt je meer bloed en bruut geweld dan ooit tevoren. De game ziet er niet alleen gelikt uit, maar brengt soepele gevechten zoals alleen NetherRealm Studios die neer kan zetten. Speel als Scorpion, Sub-Zero, Sonya Blade en een van de vele andere karakters het verhaal door waarin niets minder dan de tijdlijn van EarthRealm in gevaar is.

  Daarnaast kun je in deze vechtgame zoals gewoonlijk online en offline tegen elkaar knokken in verschillende modi. Met je zuurverdiende geld kun je vervolgens de Krypt in om pakjes en andere aanpassingen voor je karakter te kopen om de ervaring nóg unieker te maken. Mortal Kombat 11 is in plaats van 69,99 euro nu afgeprijsd naar 58,09, een korting van 17%.

  Dat maakt dit hét moment om de game te kopen. Zeker nu de eerste Kombat Pack in aantocht is.

  7. Unieke controllers van Xbox Design Lab

  Microsoft biedt gamers al tijden de mogelijkheid om een unieke controller te ontwerpen. Via Xbox Design Lab kun je onder andere de kleur van de controller aanpassen, de kleur van de knoppen en het type van de D-pad. Op die manier kun je bijvoorbeeld een rode controller maken met groene knoppen of helemaal los gaan en meerdere kleuren en kleurverlopen toevoegen.

  Het is zelfs mogelijk om met een laserets je eigen naam (of je gamertag) op de controller te zetten. tijdens de Deals Unlocked dagen kost een controller in Design Lab vijf euro minder en heb je deze binnen 14 dagen in huis.

  6. Apex Legends Founders' Pack

  Als je meer van het samenspelen bent, is Apex Legends een erg geschikte game voor je. Althans, als je met dat samen spelen versus elkaar in een enorme arena bedoelt. Apex Legends is namelijk een Battle Royale game die je tegen talloze anderen in een arena laat knokken.

  Tot maximaal 60 spelers betreden het strijdveld dat geïnspireerd is op de omgevingen uit Titanfall en grijpen elkaar naar het leven. Er kan er aan het einde maar ééntje overblijven en dat is dan de winnaar. Het Apex Legends Founders' Pack is tijdens de Deals Unlocked dagen slechts 20,09 en geeft je gelijk allerlei toffe extra's zoals 2000 coins, wapenskins en personageskins.

  5. The Division 2

  De Tom Clancy games zijn altijd al populair geweest en dat is zeker zo met de komst van de The Division titels. The Division 2 is alweer even uit, maar is ongekend populair. De digitale variant van de game is nu te koop voor 45,49 euro, terwijl deze normaal gesproken 69,99 euro kost. Een korting van 24,50 euro.

  In The Division 2 ga je met andere spelers op pad in een post-apocalyptische versie van Amerika waarin je missies moet uitvoeren om Washington van de rand van de afgrond te redden. Hoe je de missies aanvliegt is aan jou en je team. De game kent verder nog een player versus player modus waarin je niet alleen tegen andere spelers strijdt, maar ook veel sterkere spullen vindt.

  Wij beoordeelden The Division 2 met een 7.5 in de review.

  4. Forza Motorsport 7

  Tijdens de E3 is Forza Motorsport 7 met een wel hele dikke korting te krijgen. De fysieke kopie van de racegame kost je normaal in de Xbox Store 69,99 euro, maar nu kun je deze krijgen voor 35 euro. Met meer dan de helft korting krijg je de meest prachtige en intense racegame die de Xbox One kent op de mat binnen 14 dagen.

  Wij beoordeelden Forza Motorsport 7 met een 8.5 in de review. Het broertje van deze game, Forza Horizon 4, is overigens ook in de aanbieding tijdens de Deals Unlocked dagen. Deze game haal je in huis voor 34,99 euro in plaats van 69,99 euro.

  3. Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition-bundel

  Als je nog op zoek bent naar een console en het liefst een speciale variant wil, dan heeft Microsoft een wel hele sexy console voor je in de aanbieding op het moment. De Fortnite Battle Royale speciale editie van de Xbox One S is namelijk niet zwart of wit zoals gewoonlijk, maar kent een kleurverloop van donker- naar lichtpaars.

  De controller in dit pakket heeft daarbij in plats van de verschillend gekleurde toetsen allemaal paarse toetsen. Last but not least krijg je bij de Fortnite Battle Royale Special Edition Xbox One S ook nog de game erbij. Voor 249,99 euro is de console voor jou, maar wees er wel snel bij, want hij is zeer beperkt leverbaar.

  2. Diverse Xbox One controllers met 20 procent korting

  Los van volledig zelf te ontwerpen controllers verkoopt Microsoft ook een hele serie aan 'standaard' controllers. Ze zijn in alle soorten en kleuren te krijgen op de site en het toffe is dat ze tijdens de Deals Unlocked dagen met een korting van 20 procent te koop zijn.

  Neem bijvoorbeeld de Xbox Phantom White controller of de speciale editie Sport Red controller van Microsoft. Beide controllers kosten normaal 65 euro, maar kun je nu bestellen voor 55,24. Niet alle controllers zijn afgesprijsd of kennen dezelfde korting en het aanbod van de hardware is gelimiteerd. Op is op en weg is pech. Dus als je nog een controller nodig hebt, moet je snel toeslaan.

  1. De dagaanbieding (wisselt dagelijks)

  Als je echt een dikke deal wil hebben voor je Xbox One is meestal de dagaanbieding het scherpst. Deze aanbieding wisselt elke dag en bevat telkens een 24 uur geldende deal.

  Zo was gisteren de Call of Duty: Infinite Warfare Digital Deluxe Edition in de aanbieding voor slechts 55 euro. Normaal kost deze game 110 euro, dus dat is een korting van 50 procent. Zoals gemeld verandert de deal elke dag, dus bekijk vooral via de Xbox website de dagdeal.

  Genoeg te koop in de Xbox Deals Unlocked aanbiedingen

  De Xbox Deals Unlocked aanbiedingen geven je genoeg om naast de E3 2019 onthullingen naar uit te kijken. Laat ons vooral via de reacties hieronder weten wat jij van deze aanbiedingen vindt.

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.