Xbox Deals of the Week: Ridge Racer, Persona en Angry Birds

Article
woensdag, 19 februari 2014 om 11:30
xgn google image
Terwijl er op de Xbox 360 nu sowieso een grote sale plaatsvindt, vindt Microsoft ook nog ruimte voor een aantal verse Xbox Live deals. Maak je klaar om te racen, lachen, vechten en smijten.

Ridge Racer Unbounded

Releasedatum: 30 maart 2012
Leeftijdsclassificering: 7+
Genre: Actie & Avontuur, Racing
Review XGN: door Eke Bosman
“Wat je van Ridge Racer Unbounded kunt zeggen is dat de franchise in ieder geval gered is. Door de formule enigszins te veranderen – maar gelukkig blijft het driften behouden – voelt het spel als nieuw aan en hebben we een zeer aangename racer in de winkelrekken. Namco Bandai heeft er goed aan gedaan om de ontwikkeling aan Bugbear over te laten. Dit zie je terug in de strakke multiplayer, de goed uitgewerkte City Creator, de lekkere soundtrack en nog vele andere toffe elementen die de game te bieden heeft. Goed bezig.”
Cijfer XGN: 8.5
Normale prijs: € 19,99
Gold Exclusive-prijs: € 4,99
Ridge Racer

DLC1 Bundle: Ridge Racer 1 machine & The Hearse Pack

Releasedatum: 1 mei 2012
Leeftijdsclassificering: 7+
Genre: Actie & avontuur, Racing
Review XGN:
Microsoft is er zelf kort over: “De wagen waar het allemaal mee begon plus een droefgeestige lijkwagen”. Kortom, in dit DLC-pakket word je alleen voorzien in twee auto’s. Vandaar dat het ook maar een klein prijsje betreft, zeker nu er een dikke korting op zit.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 2,85
Gold Exclusive-prijs: € 0,71

Ridge Racer bundle

DLC2 Bundle: Ridge Racer Type 4 Machine & El Mariachi Pack

Releasedatum: 1 mei 2012
Leeftijdsclassificering: 7+
Genre: Actie & avontuur, Racing
Review XGN: -
“Een favoriet van de fans plus een wagen voor wie zich een echte plattelander voelt!” Microsoft zegt het charmant, maar eigenlijk staat er: een must-have voor boerenkinkels. Maar goed, het is ook wel een lekker lompe bak, die El Mariachi. Hij is oranje, er zit een enorme luchthapper op en hij doet natuurlijk meteen denken aan die televisieserie van vroeger. Echt voor ‘Dukes’ dus.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: €2,85
Gold Exclusive-prijs: € 0,71
Ridge Racer DLC

DLC3 Bundle: Ridge Racer 7 Machine & The Gallows Pack

Releasedatum: 1 mei 2012
Leeftijdsclassificering: 7+
Genre: Actie & avontuur, Racing
Review XGN: -
“Een wagen voor extreme sporten en een klassieke gele hot rod pick-up die al van verre opvalt in het gewoel van de race.” Ook hier maakt Microsoft niet heel veel woorden aan vuil. Niet vreemd, want alle DLC-packs met auto’s die in de Live-aanbieding zijn deze week zijn allemaal op dezelfde datum uitgekomen. Het is maar net welke auto’s je voorkeur hebben en natuurlijk wat je ervoor over hebt aan euro’s. Er valt weinig aan toe te voegen, behalve dan dat die klassieke gele pick-up een heel gaaf ding is.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: €2,85
Gold Exclusive-prijs: € 0,71

DLC4 Bundle: Day One Edition Pack

Releasedatum: 1 mei 2012
Leeftijdsclassificering: 7+
Genre: Actie & avontuur, Racing
Review XGN: -
“Een super sportwagen, 2 klassiekers uit de jaren 60 en 5 laklagen (PAC-MAN™, GALAGA™, TEKKEN™, SOULCALIBUR™, ACE COMBAT™), dit pack heeft het allemaal!” Natuurlijk tof om je auto eruit te laten zien als bekende gamefranchises, plus een auto extra dan in de andere DLC-bundels. Hij is dan ook wel iets duurder, maar kost je alsnog bijna niets.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 4,79
Gold Exclusive-prijs: € 1,19
Circuit Ridge Racer

Family Guy: BTTM

Releasedatum: 19 februari 2013
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & avontuur, Shooter
Review XGN: door Sebastiaan Quekel
“Hoe vermakelijk en bij vlagen hilarisch de Family Guy-serie op televisie ook is, je moet er wel heel veel van houden, wil je je kunnen vermaken met Family Guy: Back to the Multiverse. Speltechnisch is deze ‘third-person shooter’ rampzalig, met speciale hoofdrollen voor de verschikkelijk gedateerde besturing en beroerde schietmechanieken. Het is dat Back to the Multiverse ons geregeld aan het lachen heeft gekregen, anders zou het spel het predikaat ‘onvoldoende’ absoluut hebben verdiend.”
Cijfer XGN: 5.5
Normale prijs: € 59,99
Gold Exclusive-prijs: € 14,99
Family Guy

Angry Birds Star Wars

Releasedatum: 1 november 2013
Leeftijdsclassificering: 3+
Genre: Familiegames, Puzzels & triviantspelen
Review XGN: -
Dit is het belachelijk populaire spel Angry Birds, maar dan met vogels en varkens aangekleed als personages uit de bekende filmfranchise Star Wars. Aan de consoleversie die je nu voor de helft van de prijs kunt downloaden, is ook een multiplayeroptie toegevoegd, waardoor het ook een klein beetje doet denken aan Worms. Maar dan wel Worms met net even andere gameplay en zonder stoere piew-piew-lightsabergeluiden uit de jaren ’70/’80.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 29,99
Gold Exclusive-prijs: € 14,99

Persona 4 Arena / P4A

Releasedatum: 10 mei 2013
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Vechtgames
Review XGN: door Erik Dekker
Deze spin-off zit vol met herkenbare elementen voor de echte fan en juist die doelgroep zal zich het makkelijkst in deze game kunnen verliezen, terwijl de adrenaline weer goed wordt opgepompt als er een nieuwe tegenstander nadert. Een goede vergelijking hierbij is Dissidia: Final Fantasy, die vooral de echte kenner meteen blij zal maken. Nieuwkomers in zowel het genre als de franchise zullen echter geen miskoop doen met Arc System Works' nieuwste vechtgame. Persona 4 Arena biedt een luchtige verhaalvertelling en een meer dan uitgebreide tutorial die je introduceert aan een game met een zeer goede leercurve die, met de nodige oefening, ook nog eens erg veel bevrediging meegeeft. Een heerlijke toon is gezet voor Persona 5, die naar onze mening niet snel genoeg kan komen.”
Cijfer XGN: 8.5
Normale prijs: € 39,99
Gold Exclusive-prijs: € 13,19
Persona 4 Arena