Xbox Deals of the Week: R.A.W. en Catherine

Article
woensdag, 29 januari 2014 om 16:00
xgn google image
Winters weer komt eraan, tijd om lekker dicht tegen je Xbox 360 aan te kruipen. Microsoft heeft deze week weer diverse deals of the week, de ene wat twijfelachtiger dan de ander. Denk onder andere aan RAW en Catherine. Vriendinnetjes opgepast dus!

R.A.W. Realms of Ancient War

Releasedatum: 19 september 2012
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur, Rollenspellen
Review XGN: door Berry Zwets
“De hamvraag van een recensie is altijd: 'waarom zou de consument dit willen of zelfs moeten aanschaffen?' Voor R.A.W. Realms of Ancient War is die moeilijk te beantwoorden. Alleen voor degene die opzoek is naar een Xbox360- of PlayStation 3-titel die lijkt op Diablo III of Torchlight II, lijkt dit geschikt. Maar het vergelijken van Realms met die twee games is eigenlijk te veel eer voor de titel. Zo is het moeilijk om positieve punten te vinden, terwijl het bij de andere twee titels juist lastig is om negatieve punten te vinden. Ons oordeel is dus duidelijk: een diepe onvoldoende.”
Cijfer XGN: 3.5
Normale prijs: € 9,49
Gold Exclusive-prijs: € 4,74
RAW

Final Exam

Releasedatum: 8 november 2013
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: -
Heb je zin in een 2,5D side-scroller? Dan is dit wellicht iets voor je. Vooral als je van popcultuurverwijzingen houdt, want Final Exam zit vol verwijzingen naar games en tienerfilms. Het is geen Disney Channel-achtige film over een prom feest, maar een game die vol actie is en het meer van horror moet hebben. Denk aan veel bloed, aggressieve monsters en kettingzagen.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 9,49
Gold Exclusive-prijs: € 4,74

Contrast

Releasedatum: 15 november 2013
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: -
Een platform-puzzelgame is meestal 2D, maar Contrast biedt de mogelijkheid om steeds te wisselen tussen een 3D-wereld en een wat plattere 2D-omgeving. Je bestuurt Dawn, het niet-bestaande maar ingebeelde vriendje van Didi die samen in de Boardwalk Empire-tijd duiken, namelijk de jaren ’20. Denk Woody Allens Midnight in Paris.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 14,99
Gold Exclusive-prijs: € 7,49
Contrast

Blood Knights

Releasedatum: 1 november 2013
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: door Rox van der Helm
“Het moge duidelijk zijn dat Blood Knights geen prijs zal winnen, behalve die van slechtste hack 'n' slash game van het jaar. De echte doorzetter zal na zo'n vijf uur de aftiteling over het tv-scherm zien rollen. Al is het de vraag welke gamer dat er voor over heeft. Beter is het om geen geld te spenderen aan zo'n matige titel. Er zijn genoeg hack 'n' slash games die wel de moeite waard zijn. Een game met een vampierthema is tof, al bewijst Blood Knights dat zo'n thema niet op voorhand succes garandeert.”
Cijfer XGN: 2.0
Normale prijs: € 7,49
Gold Exclusive-prijs: € 14,99

Phantom Breaker: Battle Grounds

Releasedatum: 27 januari 2013
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: -
Laat je niet op het verkeerde spoor zetten door de lieflijke verschijningen in deze anime/manga-achtige game. Dit is een spin-off van de vechtgame Phantom Breaker. Battle Grounds is een co-op actiegame die je met maximaal vier mensen kunt spelen en zoals hoofdfranchise al doet vermoeden is ook deze spin-off een actiegame met een hoop vechten. Het doet denken aan oude Turtles-games op de oldschool Nintendo-systemen, maar ook aan die supermoeilijke Scott Pilgrim-game die ooit als downloadable op de Xbox 360 verscheen.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 9,49
Gold Exclusive-prijs: € 4,74

Catherine

Releasedatum: 22 januari 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur, Puzzels & triviantspelen
Review XGN: door Wouter Greveling
“Je moet goed nadenken voordat je Catherine in huis haalt. De game is namelijk lang niet voor iedereen weggelegd. Het puzzelen heeft op zich best veel potentie, maar er is gewoon te weinig afwisseling te vinden in de verschillende levels en een nieuw type blok dat af en toe wordt toegevoegd is niet genoeg om dit te veranderen. Gelukkig maakt het verhaal dit meer dan goed. De problemen van Vincent leveren soms hilarische taferelen op, waarin je je als speler echt kunt inleven. Kortom; houd je wel van een puzzeltje op zijn tijd en kun je maar geen genoeg krijgen van romantische komedies, dan is Catherine echt iets voor jou.”
Cijfer XGN: 7.5
Normale prijs: € 39,99
Gold Exclusive-prijs: € 13,19
Catherine

Moon Diver

Releasedatum: 4 mei 2011
Leeftijdsclassificering: 12+
Genre: Actie & Avontuur
Review XGN: -
Het is het jaar 2081 als vijf vechtjassen verschijnen tijdens een eclips. In Moon Diver moet je de aarde terugclaimen door al side-scrollend te vechten. Je hoeft het niet alleen te doen, want de game ondersteunt tot 4 personen. Op de grond blijven is niet nodig, want het is in dit spel mogelijk om op muren en zelfs het plafond te wandelen. Beetje vreemd, maar alles voor de aarde toch?
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 14,39
Gold Exclusive-prijs: € 7,19

Populair Nieuws