Xbox Deals of the Week: Far Cry 3, 2 en 1

Article
donderdag, 09 januari 2014 om 14:00
xgn google image
Heb je Xbox Live Gold? Hopelijk wel, want dan is deze rubriek je op het lijf geschreven. Elke week houdt XGN voor jou de wekelijkse Gold-aanbiedingen van Microsoft bij. Deze week: de Far Cry-titels.

Far Cry 3: Blood Dragon

Releasedatum: 1 mei 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Shooter
Review XGN: door Wouter Greveling
"Het valt niet te ontkennen dat Far Cry 3: Blood Dragon één van de meest gewaagde experimenten is van de afgelopen jaren. En dat een experimentele game niet slecht hoeft te zijn, wordt weer eens bewezen. De sfeer is fantastisch neergezet, het verhaal is één groot cliché en de dialogen zijn zo fout als maar kan. Maar hoe leuk dit ook klinkt het spel duurt slechts een paar uurtjes en daar rekenen we het veroveren van het eiland bij in. En dat laatste is lang niet zo leuk en sfeervol als de verhaallijn. Desondanks is dit een onwijs leuke game voor de mensen die wel eens wat anders willen proberen. En voor diegene die nog steeds niet om zijn, zeggen we het gewoon nog een keer: DE GAME HEEFT DRAKEN MET LASER-SCHIETENDE OGEN!"
Cijfer XGN: 8.0
Normale prijs: € 14,39
Gold Exclusive-prijs: € 4,74
Far Cry 3: Blood Dragon

Far Cry 3

Releasedatum: 29 november 2012
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Shooter
Review XGN: Door Alwin Wubs
"Far Cry 3 weet het tweede deel van de serie met vlag en wimpel te evenaren en te overtreffen. Het biedt dezelfde vrijheid die alle spelers zal bekoren – met wat extra aandacht voor stealth-liefhebbers – en geeft spelers tegelijkertijd uren vermaak door de prachtige omgevingen vol te stoppen met missies, collectables en mogelijkheden om Jason sterker te maken. Daarbovenop is de hoofdverhaallijn erg vermakelijk door de geweldige personages en zijn de missies stuk voor stuk erg geslaagd. Dit is een open wereld-shooter op z’n best."
Cijfer XGN: 9.0
Normale prijs: € 29,99
Gold Exclusive-prijs: € 14,99
Far Cry 3

Far Cry 3 Deluxe Bundle

Releasedatum: 17 januari 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Shooter
Review XGN: -
Deze Deluxe Bundel bevat zes singleplayermissies, vier dieren om op te jagen, een boog, een lichtpistool en alle eerdere bonussen: Apenstreken, de Verloren Expedities, Krijgerspakket en het Roofdierenpakket.
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 9,49
Gold Exclusive-prijs: € 4,74

Far Cry 2

Releasedatum: 8 april 2010
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Shooter
Review XGN: Door Theo Weber
"Ubisoft heeft met Far Cry 2 een zeer sterke titel neergezet met oogstrelende omgevingen en zeer realistische elementen. De verhaallijn in het spel is goed uitgewerkt en er is dan ook een nieuwe standaard neergezet in het shootergenre. De A.I. van de vijanden is ook erg goed en ze reageren dan ook op alles wat de speler doet. Het steeds maar weer op en neer moeten rijden tussen verschillende lokaties is een minpuntje, maar zorgt niet voor een domper op het geheel. Ubisoft heeft met Far Cry 2 ongetwijfeld een nieuwe standaard neergezet."
Cijfer XGN: 9.0
Normale prijs: € 9,99
Gold Exclusive-prijs: € 2,49
Far Cry 2

Far Cry 2 Fortunes Pack

Releasedatum: 25 november 2008
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Shooter
Review XGN: -
Het Fortunes Pack bevat drie nieuwe wapens, twee nieuwe voertuigen en vier nieuwe multiplayer maps:
De drie wapens zijn: Silenced Shotgun, Craftsman Shotgun en Crossbow. De twee nieuwe voertuigen zijn ATV en Utility Truck en tot slot zijn dit de vier nieuwe multiplayer maps: Last Resort, Cheap Labour, Lake Smear en Fort Fury

Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 4,79
Gold Exclusive-prijs: € 1,19

Far Cry: Instincts Predator

Releasedatum: 31 maart 2006
Leeftijdsclassificering: 16+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: door Rob Ottens
"Aan de multiplayer van Far Cry Instincts Predator zijn enkele dingen toegevoegd. Zo is er een nieuwe game mode en werkt de map editor beter. Het is mogelijk om offline met vier man te spelen, of online met maximaal zestien man. Ook vervelend in het spel is de afwezigheid van regelmatige checkpoints. In het begin zal de game zich vrij vaak opslaan, maar later zul je steeds grote stukken opnieuw moeten doen. Dat is erg jammer, en vooral frustrerend. Far Cry Instincts Predator zou een hele goede shooter kunnen zijn, maar Ubisoft heeft op cruciale punten slecht werk geleverd. Daardoor is het spel veel minder leuk om te spelen en is het ook niet aan te raden om deze aan te schaffen."
Cijfer XGN: 5.0
Normale prijs: € 14,99
Gold Exclusive-prijs: € 3,74