Nintendo eShop Update: KORG, Mario en koken

Article
donderdag, 09 januari 2014 om 13:00
xgn google image
De kerstvakantie is voorbij en het gewone leven begint weer. Niet altijd even leuk, maar gelukkig zijn er ook voordelen. Zo wordt vandaag de eShop weer van nieuwe content voorzien. Zit er iets voor jou bij?

3DS

Op sommige plekken in Europa was deze al te downloaden sinds 7 november, maar we nemen hem voor de zekerheid nog mee: KORG M01D (€24,99) is een uitgebreide variant van de DS-titel en bevat maar liefst 342 unieke geluiden. Het is niet de meest moderne manier om muziek te componeren, maar wel een effectieve.
Misschien ben jij wel into retro maar niet echt into muziek maken. Geen probleem, Mario Bros. (€4,99) is namelijk eindelijk aangekomen in de 3DS eShop. Misschien leefde jij nog niet in de jaren 80 toen deze game verscheen, maar laat dat je niet tegen houden. Het is erg grappig om te zien hoe anders Mario tegenwoordig is.
Je moet ervan houden, maar kookgekken kunnen los in Cooking Mama 4 voor €29,99. Het is natuurlijk wel een bedragje, dus als je wat minder te besteden hebt deze week, kun je beter gaan voor één van deze vier aanbiedingen. Twee ervan zijn tijdelijk, namelijk Myst (€9,99 tot 31 januari, daarna weer €13,99) en Aqua Moto Racing 3D (€5,99 tot 23 januari en daarna weer €7,99). Voorgoed goedkoper zijn Gabrielle’s Ghostly Groove 3D (€3,99, was €13,99) en Tangram Style (€2,99 in plaats van €5,99). Weer eens wat anders dan Gangnam Style.

Wii U

In Europa kenden we deze game eigenlijk als Super Probotector: Alien Rebels, maar hij heette in de Verenigde Staten Contra III: The Alien Wars. Het spel is te downloaden voor €7,99 en brengt je terug naar de NES-tijd met gestoorde schietactie. Slecht nieuws voor de Wii U verder, want er is niets anders nieuws te melden voor de console. Een slecht begin van het jaar, maar dat gaat Nintendo ongetwijfeld nog wel goedmaken.