Xbox Deals of the Week: een boel BioShock

Article
woensdag, 26 maart 2014 om 13:00
xgn google image
Het mag de laatste periode dan wat rumoerig zijn geweest als het om de BioShock franchise gaat, het weerhoudt Microsoft niet om haar Xbox Live Gold-gamers te trakteren op de gehele serie.

BioShock Infinite

Releasedatum: 25 juni 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Shooter
Review XGN: door Lars Paymans
"Of Infinite beter is dan de originele BioShock is erg moeilijk te zeggen, Irrational heeft namelijk de verstandige keuze gemaakt om een hele andere richting in te slaan met deze game. Maar de manier waarop het verhaal in BioShock Infinite wordt verteld is in ieder geval beter dan in het origineel. Het verrassingselement dat de eerste BioShock had is niet meer te herhalen en vooral in dat opzicht is Infinite dus de betere game. Het is een ervaring die iedere gamer meegemaakt moet hebben en aan het einde zul je net als ons met open mond naar je beeldscherm zitten staren, onder de indruk van dit meesterwerk van Irrational Games."
Cijfer XGN: 9.5
Normale prijs: € 29,99
Gold Exclusive-prijs: € 9,89
BioShock Infinite


BioShock Infinite: Begrafenis op Zee – Hoofdstuk 1

Releasedatum: 12 november 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Shooter
Review XGN: -
"Beleef Rapture als nooit tevoren. Deze schitterende parel op de bodem van de oceaan is door de BioShock Infinite-engine bijna compleet opnieuw opgebouwd. De gevechtsgameplay is opnieuw uitgebalanceerd en verbeterd met meer nadruk op stealth en het beheren van je hulpmiddelen. In de gevechten wordt het beste uit BioShock en BioShock Infinite met elkaar gecombineerd. Je hebt beschikking over een nieuw wapen, een oude favoriet uit het originele BioShock-wapenarsenaal, een nieuwe Plasmid en nieuwe uitrustingen en Tears. En de wapencirkel is weer terug." Bron: Microsoft
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 14,99
Gold Exclusive-prijs: € 7,49
Bioshock Infinite Begrafenis

BioShock Infinite: Clash in the Clouds

Releasedatum: 30 juli 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Shooter
Review XGN: door Christian Vuye
"Clash in the Clouds voelt aan als een goedmakertje voor BioShock Infinite fans die al maanden wachten op de eerste verhaalgedreven uitbreiding. Die komt er, maar diezelfde fans moeten daarop nog wel enkele maanden wachten. Dat uitkijken naar de 'echte' uitbreiding heeft uiteindelijk ook zijn neerslag op Clash in the Clouds. Iedere andere shooter zou tevreden mogen zijn met deze uitbreiding. Maar dit is BioShock, en dan wordt er meer verwacht dan een reeks vijanden in golven neerhalen."
Cijfer XGN: 7.5
Normale prijs: € 4,79
Gold Exclusive-prijs: € 2,39
BioShock Infinite Clash

BioShock Infinite: Columbia’s Finest-pack

Releasedatum: 25 juni 2013
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: -
"Dit pack combineert de inhoud van het Industrial Revolution-pack en het Upgrade-pack. Begin de game met 500 Silver Eagles (de ingame-betaaleenheid), 5 Lock Picks en 6 unieke Gear-voorwerpen. Met de Gear-voorwerpen in dit pack, Handyman Nemesis, Sugar Rush, Fleet Feet, Bull Rush, Extra! Extra! en Betrayer kun je extra schade aanrichten, sneller bewegen of meer buit verzamelen. Bovendien krijg je nog twee wapenupgrades: Comstocks China Broom-shotgun en Comstocks Eagle Eye-sluipschuttersgeweer. Deze content hoort NIET bij de Season Pass van BioShock Infinite." Bron: Microsoft
Cijfer XGN: -
Normale prijs: € 2,39
Gold Exclusive-prijs: € 4,79

BioShock

Releasedatum: 6 juli 2007
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: door XGN Redactie
"Helaas bevat BioShock geen multiplayer, maar aangezien de gameplay van de bovenste plank is en je er ruim 20 uur zoet mee bent, missen we die niet zo. BioShock is namelijk zo’n zeldzame game die je als gamer echt gespeeld moet hebben. Want ook al zit er geen multiplayer in, ook al heb je hem maar een keertje uitgespeeld, de belevenis is ongeëvenaard. Hulde aan 2K Games voor deze geweldige topper!"
Cijfer XGN: 9.5
Normale prijs: € 19,99
Gold Exclusive-prijs: € 4,99

BioShock 2

Releasedatum: 30 november 2010
Leeftijdsclassificering: 18+
Genre: Actie & Avontuur, Shooter
Review XGN: door Theo Weber
"Als je de sfeer in het eerste deel al fantastisch vond, kun je je absoluut vinden in BioShock 2. De sfeer van een gevallen Utopia straalt namelijk van je scherm af en is overal in terug te zien. Ook leer je nu weer meer over de achtergrond van Rapture, en daarnaast geven de nieuwe wapens en krachten je nog wat meer mogelijkheden om het spel op verschillende manieren te spelen. Helaas kent de game wel een minpunt, want echte vernieuwing is er niet te vinden. Het baanbrekende aspect van het eerste deel, is in dit vervolg dan ook niet terug te vinden. Ondanks dat is BioShock 2 toch een game die voor iedereen aan te raden is."
Cijfer XGN: 8.5
Normale prijs: € 19,99
Gold Exclusive-prijs: € 4,99