WWE Live Rotterdam - Interview met Aleister Black

Article
woensdag, 17 mei 2017 om 17:08
xgn google image
Tom Budgen (31), beter bekend als Aleister Black, tekende in 2016 een contract bij het grootste worstelbedrijf van de wereld, WWE, en keerde tijdens WWE Live Rotterdam terug naar zijn thuisland. Naast zijn terugkeer naar Nederland, maakt hij ook zijn opwachting in de populaire game WWE Supercard. Hierin heeft hij als een van de weinige NXT-sterren een speelbare kaart.
De carrière van Aleister Black, die vroeger bekend stond onder de naam Tommy End, staat in de lift sinds hij tekende bij de WWE.Naast talloze aanbiedingen voor interviews, maakt hij nu dus ook zijn debuut in een WWE-game. Dit is een goed teken voor de carrière van Black. Tijdens de Europese tour van de WWE kreeg Black de kans zichzelf te bewijzen bij een nieuw publiek.

De terugkeer van Aleister Black tijdens WWE Live Rotterdam

De laatste stop van deze Europese tour was Rotterdam. Voor Black is het een lange tijd geleden dat hij in Nederland was, want voor de WWE is hij namelijk verhuisd naar Orlando, Florida. Hier traint hij zes dagen per week om zichzelf te verbeteren en uiteindelijk in de ring te stappen met de beste van de beste.
Omdat Aleister Black nu in Orlando woont en full-time werkt voor de WWE, heeft hij geen tijd meer om zijn thuisland te bezoeken. Zijn bezoek, tijdens WWE Live Rotterdam, is daarom extra speciaal:
Zijn terugkomst naar Nederland is niet het enige wat deze laatste paar weken zo speciaal maakt. Het harde werken van Black werd namelijk beloond met een kaart in de populaire WWE Supercard game, een game waar hij eigenlijk nog niet eerder van gehoord had:
Hoewel hij nog niet eerder gehoord had van WWE Supercard, is Black wel een echte gamer. Tussen het trainen door maakt hij graag een uurtje tijd om een van zijn favoriete games te spelen:
Games zorgen ervoor dat Aleister Black metaal relaxed blijft wanneer hij thuiskomt na een lange dag werken:

Martial Arts als in-ringvechtstijl

Het tourschema van de WWE is heel intensief. Tijdens de afgelopen Europese tour reisde de worstelaars zelfs door drie landen in één dag. Black is na alle jaren ervaring een expert als het gaat om reizen. Het drukke reisschema is voor Black dus een fluitje van een cent:
Hoewel zijn schema nu dus misschien drukker is, door alle interviews die hij moet doen, vindt hij het toch een stuk fijner om te reizen met de WWE:
De WWE neemt Black dus erg serieus, maar voordat hij de tourbus instapte had hij zijn bedenkingen bij de andere WWE-superstars. Black is namelijk een NXT-ster en hij ging op tour met de sterren van RAW:
Aleister Black heeft altijd al worstelaar willen worden. Vanaf het moment dat hij worstelen op de televisie zag, was dat zijn doel. Om de juiste training te krijgen ging hij vechtsporten beoefenen. Dit bracht hem naar kickboks legende Bob Schrijber:
Elke worstelaar heeft zijn eigen stijl en die van Aleister is zeker heel uniek. Gelukkig hoefde hij niet veel aan deze stijl te veranderen toen hij begon bij de WWE:

Waar komt de naam Aleister Black vandaan?

Voordat Black zijn NXT-debuut maakte verscheen hij al eens op het WWE Network, tijdens het UK Championship toernooi. Hij werd hier een match tegen Neville, maar werd destijds nog aangekondigd onder zijn indie-naam Tommy End. Hij moest deze naam opgeven voor de naam waaronder hij nu bekend staat:
Toch vonden de hardcore worstelfans de naam niet zo gaaf en zij vertikken het dus om Aleister te noemen bij deze naam. Gelukkig zijn de meeste fans het wel eens over een ding: de ringmuziek van Aleister Black. Deze vindt iedereen helemaal geweldig:
Black heeft zijn eigen draai gegeven aan dit geheel met de manier waarop hij naar de ring loopt. Hij zou graag nog de ring betreden met zijn favoriete worstelaar als tegenstander:
Voor de actieve WWE-superstars gaat Black een andere kant op. Hier kiest hij voor een ster die qua karakter veel van hem weg heeft:
Laat in de reacties hieronder weten wat jij van het interview vindt! En maak kans op Yooka-Laylee!