We geven World of Warcraft Legion beta keys weg!

Article
zondag, 07 augustus 2016 om 13:20
xgn google image
Wil jij voor de release op 30 augustus alvast World of Warcraft Legion spelen? Doe dan mee en maak kans op een World of Warcraft Legion beta key!
World of Warcarft Legion is alweer de zesde uitbreiding op 's wereld meest populaire MMO. De nieuwe expansion voegt tal van nieuwe features toe. Wij zetten ze allemaal op een rijtje in deze special. Zo kun je met de uitbreiding nu tot level cap 110 komen, is er een complete nieuwe klasse met de demon hunter, wordt het gebied Broken Isles toegevoegd en nog veel meer.
De uitbreiding komt op 30 augustus uit, maar is voor die tijd al (een hele tijd) te spelen in de beta. Wij geven 50 World of Warcraft Legion beta keys weg zodat jij alvast de game kunt testen!

World of Warcraft Legion beta key voor jou?

Om kans te maken hoef je simpelweg alleen een e-mail te sturen naar [email protected]. Je mag slechts één keer meedoen. De winnaars zullen uit de inzendingen gekozen worden en krijgen maandag bericht. In totaal geven we 50 World of Warcraft Legion beta keys weg en iedereen maakt een gelijke kans.
Doe dus mee en maak kans om World of Warcraft Legion volgende week al te spelen. De uitbreiding is ook alvast te pre-orderen.

Populair Nieuws