Witcher 3 Blood and Wine details - Alles wat we tot nu toe weten

Article
maandag, 09 mei 2016 om 15:39
xgn google image
De release voor de Witcher DLC Blood and Wine lijkt te zijn gelekt en dit leek ons een mooi moment om even alles op een rijtje te zetten wat we al weten over de DLC. Hoewel de meeste Witcher 3 Blood and Wine details gebaseerd zijn op speculatie, weten we al redelijk wat over de game.
De game krijgt dus binnenkort een nieuwe uitbreiding en je mag ervan uit gaan dat de DLC erg tof gaat worden. Het wordt immers gemaakt door een van de beste ontwikkelaars van dit moment en daarnaast heeft The Witcher 3 Wild Hunt al een aanzienlijk aantal prijzen gewonnen voor enkel de reguliere game.
Maar wat weten we nou helemaal van de dlc Blood & Wine? Nog niet zoveel of is er toch al wat bekend? Dat zal je waarschijnliijk nog verbazen. Wanneer je tussen de regels doorleest zul je achter een hoop nieuwe Witcher 3 Blood and Wine details komen.
Daarom ook een korte opsomming van wat we op dit moment al weten over de game. Zodat jij straks volledig geinformeerd aan de slag kunt met The Witcher 3 Blood and Wine DLC!

Prijs

Om te beginnen met het prijskaartje, want dat is misschien toch wel het belangrijkste wanneer je DLC wilt aanschaffen. De uitbreiding van The Witcher 3 Blood and Wine kost 19.99 los, Wanneer je de vorige DLC voor de populaire game nog niet hebt aangeschaft kun je er ook voor kiezen om nog de season pass aan te schaffen zodat je ook Hearts of Stone erbij krijgt. Alleen al het prijskaartje moet genoeg zijn om enthousiast te worden van deze Witcher 3 Blood and Wine details!
De season pass kost 24,99 maar dan krijg je in ieder geval ook waar voor je geld. Sommige mensen zijn nog niet eens toegekomen aan de eerste DLC voor het spel doordat The Witcher 3 Wild Hunt nog niet eens uitgespeeld is, of omdat ze elk potje en vaasje in de game willen omkeren op zoek naar goede loot. Aangezien de komende DLC behoorlijk groot belooft te worden -de uitbreiding duurt om en nabij de 20 uur aan extra speeltijd- mogen we ervan uitgaan dat de 19,99 of 24,99 money well spent zal zijn. Al moet de kwaliteit natuurlijk wel goed zijn anders!
90834

Gwent Deck

Wanneer jij ook zo iemand was die tijdens het spelen van The Witcher 3 probeerde om zoveel mogelijk Gwent kaarten bij elkaar te verzamelen, mag je je hart ophalen. De nieuwste DLC voor The Witcher 3 blijkt ook te komen met een hagel nieuw Gwent Deck genaamd Skellige Gwent Deck.
Voor mensen die het kaartspelletje en haar sidequests bijna leuker vonden dan het spel zelf (hoewel dat niet mogelijk lijkt), is de 19,99 kostende DLC het aanschaffen in ieder geval zeker waard.
Het is onbekend op welke plekken je de kaarten krijgt, maar het is in ieder geval al bevestigd dat je een aantal nieuwe kaarten aan je deck mag toevoegen, zodat jij uiteindelijk weer de meester van het kaartspel blijkt te zijn.
90835

Release

Natuurlijk ook van belang, wanneer kun je aan de slag met deze nieuwe uitbreiding voor The Witcher 3? Eerdere berichten over Witcher 3 Blood and Wine details gaven al een verwachte releasedatum die nog voor de E3 lag. Die geruchten lijken nu waarheid te gaan worden, via de Steampagina van de nieuwe DLC werd duidelijk dat we hoogstwaarschijnlijk de nieuwe uitbreiding op 30 mei aan onze game kunnen toevoegen.
Je hoeft dus gelukkig niet al te lang te wachten op deze uitbreiding, mits de gelekte datum waar blijkt te zijn natuurlijk. Op het moment dat we deze special schrijven heeft CD Projekt Red, de ontwikkelaar van The Witcher 3, nog niet officieel bevestigd dat 30 mei daadwerkelijk de releasedatum is.
Het is misschien ook nog wel relevant om even te melden dat de uitbreiding voor The Witcher 3 niet fysiek is aan te schaffen. Wanneer je dus toe bent aan de nieuwe DLC zul je deze wel aan moeten schaffen via het distributiekanaal van jouw platform. Verwacht wordt dat CD Projekt ook nog met een speciale Game of the Year edition zal komen met alle uitbreidingen van het spel alvast op de disc gevoegd, maar ook dit is nog niet bevestigd door de ontwikkelaar.
90836

Toussaint

En dan komen we uit bij de locatie en het verhaal daaromheen, hoewel we de precieze reden voor Geralts trek naar Toussaint nog niet weten, kunnen we al wel een beetje een beeld schetsen van wat je kunt verwachten op 30 mei (mits dat de releasedatum is natuurlijk). Wat weten we al van Toussaint door de Witcher 3 Blood and Wine details?
De naam van het nieuwe gebied is dus Toussaint, dit gebied is anders dan de wereld die je al kende uit The Witcher 3 Wild Hunt vanwege het feit dat dit land geen last heeft gehad van de nietsontziende oorlog. Je mag dus verwachten dat de wereld van Blood and Wine er een stuk minder grimmig uit zal zien dan je gewend bent van het volledige spel.
In de officiële verklaring over de Blood and Wine DLC vallen ook al aardig wat Witcher 3 Blood and Wine details te halen. De wereld heeft dus geen last van de oorlog en daardoor is men ook een stuk zorgelozer in de omgang.
Maar de wereld van Toussaint zal waarschijnlijk niet alleen maar rozengeur en manenschijn zijn, anders is het natuurlijk geen Witcher waardige omgeving. Volgens de ontwikkelaar die bij de aankondiging een aantal Witcher 3 Blood and Wine details heeft gegeven is het het aan Geralt om een eeuwenoud, duister en bloederig geheim te ontrafelen.
90838

Screenshots

Hoewel de nieuwe DLC nog gehuld is in een wolk van mysterie, kunnen we er toch al wel een beetje vanuit gaan dat de nieuwe uitbreiding erg tof gaat worden. Als je nog niet enthousiast genoeg was over de Witcher 3 Blood and Wine, hopen we dat dit wel gelukt is met deze Witcher 3 Blood and Wine Details.
Als je zelfs door deze lijst nog niet enthousiast bent geworden, ben je of overleden, of gewoon enorm sceptisch over de wereld. Maar laten we deze lijst met Witcher 3 Blood and Wine Details dan maar afsluiten met een aantal toffe screenshots waar jij je aan kunt vergapen.
Wij zouden in ieder geval 30 mei 2016 alvast in je agenda zetten zodat je een dag vrij kunt nemen, of misschien een week. Of misschien wil je de volledige game en zijn uitbreidingen gewoon nog een keer helemaal spelen, maar dan is het misschien aan te raden om ontslag te nemen, want zoveel vrije tijd heeft niemand waarschijnlijk.

Populair Nieuws