Uncharted 4 screenshots - De mooiste kiekjes!

  Uncharted 4 komt eraan en wij hebben de game al doorgespeeld voor de review en konden het niet laten om onderweg naar de piratenschat ook de nodige kiekjes te maken. De tofste Uncharted 4 screenshots hebben wij voor je op een rijtje gezet.

  Uncharted 4 is het laatste avontuur van Nathan Drake. Zoals al in de review te lezen is, biedt de game een hele berg nieuwe gameplay elementen en een uitgebreide multiplayer. Ook in de singleplayer van de game, wat natuurlijk nog steeds de hoofdmodus is, is ook genoeg te zien en beleven.

  Wij zijn op pad gegaan met Nathan Drake en hebben de 10 tofste beelden op de gevoelige plaat vastggelegd voor je!

  LET OP! Dit artikel bevat spoilers over het verhaal en de locaties van Uncharted 4. Als je de game door wil spelen zonder voorkennis is dit het moment om te stoppen met lezen.

  De tofste Uncharted 4 screenshots

  10. De dood gewaande broer

  De eerste van de tofste Uncharted 4 screenshots is niet bijzonder exotisch, maar zeker een hele mooie. Zoals je vast al weet, komt in Uncharted 4 Nathans broer Sam ineens tevoorschijn. Nathan dacht dat Sam dood was geschoten toen ze probeerden te ontsnappen uit de gevangenis 15 jaar geleden. Niets is minder waar, want aan het begin van het avontuur in deze game staat Sam ineens voor de deur.

  Natuurlijk hebben de broers een heleboel te bespreken, maar na uren praten, komt Sam ineens met de melding dat hij in de problemen zit. En natuurlijk moet Nathan hem daarbij helpen. Tijd om op avontuur te gaan met broerlief dus!

  9. Op pad in Schotland

  Nathan en Sam beginnen niet in Schotland, maar hier krijgt het duo wel een goede zet in de juiste richting. Jammer genoeg moeten ze hiervoor wel in Schotland naar een landgoed dat door hun concurrent is opgekocht. En die gaat nogal drastisch te werk in zijn zoektocht.

  Bewapende mannen lopen over het landgoed en tegelijkertijd is een team bezig om met dynamiet opgravingen te doen. Jij gaat liever wat subtieler te werk, daarom moet je zo nu en dan grotten verkennen en nog veel vaker bergen beklimmen. Gelukkig heeft Nathan geen hoogtevrees, want anders hadden wij deze toffe screenshot niet kunnen maken!

  8. Welkom in het fantastische Madagascar

  In Uncharted 4 kom je, na je avontuurlijke begin in Schotland, terecht in Madagascar. Dit land biedt een rijke fauna die bovendien oogstrelend is. Natuurlijk kunnen we daar een compleet fotoboek van volschieten, maar we laten graag het een en ander voor je over om zelf te ontdekken.

  In Madagascar kun je ook voor het eerst in de franchise echt een voertuig besturen. En dat mag ook wel, want de omgevingen in Uncharted 4 zijn erg groot. Dit wordt je al heel snel duidelijk als je Madagascar binnenrijdt. Een uitgestrekte en zonnige vlakte ligt voor je klaar om ontdekt te worden. Het landschap is gevarieerd en overal zie je bomen en struiken staan.

  Zo nu en dan vliegt een groep vogels voorbij en schieten er in de verte wat andere dieren weg. Op de achtergrond torend een enorme vulkaan dreigend boven de bergen uit. Een Walhalla voor een ontdekkingsreiziger!

  7. Genieten van het uitzicht

  Als je even verder speelt, loop je ineens door een dorpje in Madagascar, op zoek naar de torens van de piratenleiders. Een van deze torens verbergt namelijk een aanwijzing over Libertalia, de legendarische piratenschuilplaats van Henry Avery. Al snel vind je een manier om in een van de torens te komen en kan je gaan ontdekken waar de aanwijzing verstopt zit.

  Daarvoor moet je de toren letterlijk van beneden tot boven en van binnen naar buiten af. Een hele klus, maar het zorgt wel voor een heel mooi uitzicht als je eenmaal boven in de toren bent. Zeg nou zelf!

  6. Een jungle vol geheimen

  Nadat Nathan en Sam de aanwijzing gevonden hebben, mogen ze een eiland verkennen dichtbij Madagascar. Nou zorgt deze jungle op zichzelf al voor hele toffe kiekjes, maar kapitein Avery houdt niet zo van half werk. Hij heeft dan ook kosten noch moeite gespaard om de ingang flink te pimpen.

  Twee enorme pilaren sieren de zijkant van de 'voordeur' met daarop beelden van kerels met gekruiste speren. En dat is slechts een voorproefje van wat komen gaat in Uncharted 4. Als je verwacht dat je gewoon door de voordeur naar binnen kunt lopen, heb je het mis. Het is tenslotte honderden jaren oud.

  Ook als je eenmaal binnen bent, staan je nog een paar oogstrelende verrassingen te wachten.

  5. Compleet met een enge berg

  Natuurlijk kan het, bij een verhaal over een piraat, niet ontbreken aan een eiland vol mysterieuze en mooie stukken. Gelukkig heeft de game die genoeg. Uncharted 4 heeft niet alleen die elementen, maar ook een enge berg om het af te maken. De berg heeft alleen niet de afgezaagde vorm van een schedel die je zo vaak zie, maar lijkt wel een of ander wezen wat de wereld langzaam op dreigt te slokken. Een kraken wellicht?

  Hoe dan ook, de berg is behoorlijk indrukwekkend, laat staan de dingen die zich onder de toren bevinden waar je op klimt. Daaronder begint Libertalia namelijk met wat kleine gebouwen die natuurlijk helemaal vervallen zijn. Maar die mag je zelf gaan ontdekken.

  4. Leven als de goden

  Nathan en Sam zoeken de halve wereld af naar Libertalia en het kan dan ook niet uitblijven dat de stad vroeg of laat gevonden wordt. Pas dan wordt duidelijk hoe groots de plek eigenlijk is. De piraten hadden het best goed voor elkaar als ze niet uit plunderen waren.

  De plek waar ze namelijk in alle vrijheid, en niet te vergeten luxe, leefden, Libertalia, was namelijk gigantisch opgezet. Maar verschil moet er zijn. Het is dan ook al snel duidelijk dat vooral de leiders in weelde baadden, waar ze de grootste villa's bewoonden en zich met het meest luxe eten volpropten. Egoïstisch is het wel, maar het bezorgt ons één van de tofste Uncharted 4 screenshots.

  3. Piraten blijven piraten

  Hoewel de piratenleiders een heel mooi plan hadden om van Libertalia, de naam zegt het eigenlijk al, een vrije plek te maken voor alle piraten, is dat niet bijzonder goed gelukt. In het begin ging alles gesmeerd en de leiders hebben echt een hele toffe plek gebouwd waar alle voorzieningen lijken te zijn geweest.

  Maar zeg nou zelf, het lukt niet om constant in de buurt te zijn van iemand wiens bloed je wel kunt drinken. En piraten mogen elkaar simpelweg niet. Als er dan ook nog een verzamelde schat in de buurt is, waar je u tegen zegt, vallen ze dan ook snel terug in hun oude gewoontes. Maar er zijn meer dreigingen tegen Libertalia geweest.

  Als je in Libertalia rondsnuffelt, kom je dan ook de ene na de andere aanwijzing tegen van verraad onder de piraten. Maar de meest lugubere vondst, in deze toch wel hele mooie plek, is te vinden in een grot waar Avery hele duidelijke boodschappen achterliet voor zijn concurrenten.

  2. Rennen als een haas

  In Uncharted 4 word je regelmatig beschoten, opgejaagd en bedreigd door huurlingen. Die zitten namelijk ook achter de schat in Libertalia aan en vinden het niet zo tof dat jij ze steeds tegen het lijf loopt. Zo nu en dan zijn ze je echt helemaal zat en zetten ze grof geschut in. Zoals een dikke bepantserde wagen die je probeert te doorzeven.

  Tijd om er als een haas vandoor te gaan dus! Het heeft namelijk niet zo heel veel nut om met normale kogels op de wagen te knallen en daarbij is het niet zo handig om met een machinegeweer over je schouder te schieten. Maar op een gegeven moment ben je al dat rennen natuurlijk een keer beu. Fijn dat je net op dat moment over een raketwerper struikelt.

  1.Kapitein Henry Averys verstopte sloep

  Na ellenlang zoeken, kom je dan toch eindelijk bij het schip terecht van de man waar het allemaal mee begon: Henry Avery. Het is een flinke sloep die er eigenlijk nog best prima bij ligt na al die jaren. Het was dan ook verborgen in een grot, waar nooit iemand komt. Tot nu toe dan.

  Uncharted 4: A Thief's End komt op 10 mei uit, exclusief voor de PlayStation 4. Als je nog geen PS4 hebt, is deze game het zeker waard om er een aan te schaffen. Wij beloonden de game in onze Uncharted 4 review met een dikke 9.5.

  De tofste Uncharted 4 screenshots - bonus

  Als laatste wilden we jullie dit screenshot niet onthouden. In Uncharted 4 ga je namelijk niet alleen op avontuur, maar krijg je ook een hele toffe easter egg voorgeschoteld. Zoals je misschien wel weet, is Naughty Dog ook de ontwikkelaar van Crash Bandicoot en precies deze game vindt Elena Fisher, de vrouw van Nathan, erg leuk om te spelen.

  Uiteraard mag jij ook een potje spelen om de high score van je vrouw te verbeteren. Zou het een hint zijn voor het volgende project van Naughty Dog? Fans roepen tenslotte al jaren om een nieuwe game in deze franchise.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.