Winter Level Up Bandai 2017 in foto's

Article
woensdag, 08 februari 2017 om 15:01
xgn google image
De winter is voorbij en de zon staat voor de deur. Tenminste, dat hoop je wanneer je 's ochtends de voordeur open trekt op weg naar je werk of studie. Afgelopen januari gingen wij richting Zweden om de nieuwste titels uit te proberen. We nemen je mee naar de kou met Winter Level Up Bandai 2017 in foto's!
Zweden: het land van luciferhoutjes, knackebröd en IKEA. Dit is ook de bestemming van Bandais perstrip, die maar liefst een duur van zeven dagen heeft. Perstrips van dit kaliber zien we tegenwoordig maar zelden, vaak omdat het een hoop organisatie met zich mee brengt. Zonde, want een tripje buiten de deur is toch het mooiste wat er is?

Foto's van de Winter Level Up Bandai 2017 trip

Bandai Namco deelde die mening en organiseerde een preview evenement in het Noorden van Zweden. Nu vraag je je wellicht af: wie gaat er nu vrijwillig in -10º een event organiseren voor games? Toch heeft het een hele goede reden. Wat die reden dan precies is, lees je later op de site.
De eerste dagen stonden vooral in het teken van cultuur snuiven en games spelen. Een buitenactiviteit in de sneeuw of een bijzonder maal in een Zweedse hut, om het Zweedse land beter te leren kennen. Maar niet zonder aandacht te besteden aan de nieuwste titels van Bandai. Dit alles onder het genot van rendier vlees en rode wijn. Hieronder kan je de in foto's zien wat wij allemaal hebben uitgespookt daar in Zweden.