WIN - Tickets voor THE BOY NEXT DOOR prijsvraag

Article
woensdag, 11 maart 2015 om 16:55
xgn google image
Zin in wat spanning? Vanaf morgen is de spannende psychologische thriller THE BOY NEXT DOOR te zien in de Nederlandse bioscopen. Wil jij kans maken op twee kaarten voor deze spannende film en de DVD of Blu-ray van Chloe? Doe dan gauw mee aan onze prijsvraag.
In samenwerking met Universal Pictures hebben we een sexy THE BOY NEXT DOOR prijsvraag opgesteld. Doe nu mee en win vrijkaarten voor de spannende film en krijg er de Blu Ray of DVD van Chloe bij.
The Boy Next Door prijsThe Boy Next Door prijs

Het verhaal van THE BOY NEXT DOOR

Jennifer Lopez speelt de rol van een sexy moeder die een geheime relatie aangaat die veel te ver gaat. In de psychologische thriller krijgt ze een hete relatie met de buurjongen gespeeld door Ryan Guzman. Haar fout zorgt ervoor dat de buurjongen een obsessie creëert waar ze niet eenvoudig vanaf komt.
The Boy Next Door prijsvraag

Meedoen met de prijsvraag

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het verhaal en de hete scenes? Doe dan mee aan de prijsvraag om kaarten te winnen voor de film. Je maakt kans op de kaarten door antwoord te geven op de volgende vraag:
Wat is de bijnaam van Jennifer Lopez?
  • A) La Cuerpa (Het lichaam)
  • B) La Guitarra (De gitaar)
Stuur jouw antwoord met je naam, XGN username en adres in een mail naar [email protected]. âJe maakt één week de kans op deze geweldige prijs, stuur dus voor 18 maart jouw antwoord op. Na 18 maart maken we de uitslag bekend.

Populair Nieuws

Laatste Reacties