WIN - The 5th Wave tickets + goodies prijsvraag

Article
dinsdag, 26 januari 2016 om 11:12
xgn google image
Vanaf deze week is The 5th Wave in de bioscoop te zien! Om dit te vieren geven wij een aantal toffe prijzenpakketten weg voor deze sci-fi film, met bioscooptickets en meer! Lees hier snel hoe je mee kan doen aan deze The 5th Wave tickets prijsvraag.
The 5th Wave is een film waarin de aarde wordt aangevallen door buitenaarde wezens. Deze wezens voeren hun aanvallen uit in verschillende golven, oftewel waves. De eerste golf omhulde de aarde in totale duisternis en de tweede golf zorgde voor enorm veel verwoesting. De derde golf zorgde voor infectie en tijdens de vierde golf kwam de invasie.
Nu is de aarde voor een groot deel verwoest en is het tijd voor de vijfde golf. In de hoofdrol staat Cassie (gespeeld door Chloë Grace Moretz), die haar jongere broertje probeert te redden. En jij kan deze spannende film binnenkort in de bios zien! Hoe je mee kan doen aan onze The 5th Wave tickets prijsvraag, lees je hieronder.
Voor meer informatie en leesvoer over The 5th Wave kan je in onze andere artikelen terecht. Zo geeft de redactie van XGN advies over hoe je de golven kan overleven en hebben wij de beste acteurs uit de cast voor je op een rijtje gezet. Houd sowieso de website in de gaten, want binnenkort verschijnt onze review!
the 5th wave tickets prijsvraag

The 5th Wave tickets prijsvraag

Wij geven drie The 5th Wave goodie pakketten weg! Een pakket bevat:
  • twee tickets
  • een rugtas
  • het boek van The 5th Wave
Wil jij kans maken op zo'n tof pakket? Doe dan mee aan deze The 5th Wave tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Welke golf zou jij het engst vinden en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je postadres en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht. Check hieronder het boek van The 5th Wave!
the 5th wave tickets prijsvraag

Populair Nieuws