The Division beta codes - Claim ze voordat ze op zijn!

Article
dinsdag, 26 januari 2016 om 10:19
xgn google image
De nieuwste IP van Ubisoft, Tom Clancy’s The Division, zou eigenlijk eind 2015 uitkomen, maar is uitgesteld naar 8 maart 2016. Mensen die naar de game uitkijken moeten dus nog even wachten, maar gelukkig begint op 28 januari de beta en wij hebben een aantal codes om weg te geven.
In Tom Clancy’s The Division wordt de Verenigde Staten getroffen door de pokken en binnen vijf dagen is het land in chaos. De regering is gevallen, alle diensten liggen plat en er is geen toegang tot voedsel en chaos. Als speler ben je onderdeel van de Strategic Homeland Division en is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de samenleving niet volledig tot val wordt gebracht en om New York terug te brengen naar zijn volle glorie.
The Division is een third-person shooter en speelt zich af in New York, die open ligt voor de speler. Om achter de oorzaak te komen van het virus moet de speler samenwerken met andere spelers, want de straten van New York zitten vol met gevaar.

Hoe kan je The Division beta-code claimen?

Als je geinteresseerd bent in de beta, kan je bij ons een code claimen, maar je moet er wel snel bij zijn, want de voorraad is beperkt! De regels zijn heel simpel: klik op de link hieronder en claim je code. In de link staan ook de verdere instructies om je aan te melden voor de beta van The Division. De beta begint op 28 januari voor de Xbox One, en op 29 januari voor de PlayStation 4 en PC.

Claim hier je beta-code!