WIN - StarCraft 2 Legacy Of The Void prijsvraag

Article
donderdag, 19 november 2015 om 16:09
xgn google image
De nieuwste expansie voor StarCraft 2 genaamd Legacy of the Void is recentelijk verschenen. Bij XGN maak je kans om deze uitbreiding te winnen! Hoe? Dat lees je in deze StarCraft 2 Legacy of the Void prijsvraag.
Legacy of the Void is het tweede en laatste uitbreidingspakket voor StarCraft 2, en vormt het derde deel in de StarCraft 2 trilogie. De uitbreiding brengt een hoop dingen zoals extra eenheden en veranderingen voor de multiplayer. Verder beschikt het over een voortdurende campagne gericht op de Protoss. Spelers kunnen in deze expansie aan de slag met zo'n 20 extra missies.
Wij hebben de expansie onlangs beoordeeld in de review, waar je terecht kan voor een uitgebreid oordeel. Legacy of the Void kreeg van ons een 9 en wordt beschreven als verplichte kost voor elke StarCraft of RTS fan.
starcraft 2 legacy of the void prijsvraag

StarCraft 2 Legacy of the Void prijsvraag

In samenwerking met Blizzard geven wij mooie StarCraft 2 Legacy of the Void prijzen weg! Lijkt het jou wel wat om een van deze prijzen te ontvangen? Doe dan snel mee aan onze StarCraft 2 Legacy of the Void prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Als jij voor één dag een Protoss zou zijn, wat zou je dan doen en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam, je e-mailadres en je postadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.