WIN: Sex Tape kaarten en iPad Hoes

Article
zaterdag, 02 augustus 2014 om 16:18
xgn google image
Ben jij in de bui voor een knotsgekke comedy? En wil je die ook nog eens gratis en voor niks zien? Dan ben jij bij XGN aan het juiste adres, want vandaag geven wij kaarten weg voor Sex Tape, een nieuwe komedie film met Cameron Diaz en Jason Segel in de hoofdrol.
XGN geeft in samenwerking met Universal Pictures 4 keer een Sex Tape prijzenpakket weg met daarin 2 kaarten en, geheel in stijl van de film, een iPad hoes. Scroll snel verder, want veel hoef je niet te doen om deze goodies te winnen!

Sex Tape is doldwaas

Annie (Cameron Diaz) en Jay (Jason Segel) zijn al heel lang getrouwd. Dankzij hun werk en kinderen zit hun seksleven in het slop. Om er weer spanning in te gooien besluiten ze een sex tape te maken, want als je iets avontuurlijks doet, doe het dan gelijk goed. Helaas heeft de Jay de gewoonte om iPads aan Jan en allemaal weg te geven, en wordt de sex tape door een bepaalde app naar alle iPads gesynchroniseerd.
Dit is al helemaal een ramp voor Annie, die als mommy blogger op het punt staat om een partnerschap aan te gaan met een speelgoedfabrikant. En dat merk wil dat een modelmoeder zijn bedrijf representeert en een sex tape hoort daar totaal niet bij. Helaas heeft Annie haar iPad uitgeleend aan de baas van het bedrijf...
Een race tegen de klok om op tijd alle iPads terug te halen voordat de sex tape door iedereen gezien wordt begint, en er vooral voor te zorgen dat de baas van het speelgoedmerk de tape niet ziet.
Sex Tape draait vanaf 7 augustus in de Nederlandse bioscopen. Meer informatie over de film is te vinden op de officiële website en de Facebook-pagina.

Hoe win ik Sex Tape goodies?

Het enige wat je hoeft te doen om kans de te maken op de Sex Tape kaarten en iPad hoes is de volgende vraag te beantwoorden: "Wat is je favoriete Cameron Diaz en/of Jason Segel film?". Psst: Wie onze Facebook pagina liket maakt stiekem meer kans. (let wel, geen verplichting!)
De prijsvraag sluit 8 augustus om 12:00. Prijswinnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.