WIN - Sebastien Loeb Rally Evo prijsvraag

Article
woensdag, 02 maart 2016 om 9:00
xgn google image
De rallygame Sebastien Loeb Rally Evo is sinds enkele tijd verkrijgbaar. Wij geven deze game weg voor op de PS4! En jij maakt kans om deze te winnen. Hoe? Check hieronder meer informatie over de Sebastien Loeb Rally Evo prijsvraag.
Sebastien Loeb Rally Evo is een rallygame geïnspireerd op de legendarische coureur Sebastien Loeb. In deze game leer je de fijne kneepjes van het racevak kennen en kan je tegen andere spelers racen in zowel online als offline multiplayermodi. De game verscheen eind januari voor de Xbox One, PS4 en PC.
De game beschikt over meer dan 300km aan racebanen, met acht verschillende rallies, vijf rallycross banen en meer dan vijftig verschillende soorten auto's.
sebastien loeb rally evo prijsvraag

Sebastien Loeb Rally Evo prijsvraag

Wij geven deze toffe rallygame 3x weg voor de PlayStation 4. Zie jij het wel zitten om deze game binnenkort in ontvangst te nemen? Doe dan mee aan onze Sebastien Loeb Rally Evo prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat vind jij het tofste moment uit de rallycarrière van Sebastien Loeb?
Mail je antwoord plus argumentatie, je voor- en achternaam, je postadres en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws

Laatste Reacties