WIN - Plants vs Zombies Garden Warfare 2 prijsvraag

Article
dinsdag, 01 maart 2016 om 17:50
xgn google image
De plantaardige shooter Plants vs Zombies Garden Warfare 2 is sinds kort verkrijgbaar. Heb jij deze game nog niet kunnen bemachtigen? Dan heb je geluk, want bij XGN kan je exemplaren van deze shooter voor op de PS4 winnen! Hoe doe je mee aan deze Plants vs Zombies Garden Warfare 2 prijsvraag? Dat lees je hieronder.
In de game Plants vs Zombies Garden Warfare 2 gaan spelers op unieke manier de strijd met elkaar aan: in deze third-person shooter nemen de planten het namelijk op tegen de zombies. De game is beschikbaar voor Xbox One, PS4 en PC en is de opvolger van het in 2014 verschenen Plants vs Zombies Garden Warfare.
Garden Warfare 2 blijft over het algemeen vrij hetzelfde als zijn voorganger, maar bevat nieuwe karakters voor zowel de planten als de zombies en een aantal nieuwe modi, waaronder de Herbal Assault modus. Deze modus heeft plaats voor 24 spelers. Verder keren veel personages en spelmodi uit de originele game terug.
plants vs zombies garden warfare 2 prijsvraag

Plants vs Zombies Garden Warfare 2 prijsvraag

XGN geeft deze toffe shooter 3x weg voor de PlayStation 4! Wil jij graag aan de slag met deze game? Doe dan mee aan onze Plants vs Zombies Garden Warfare 2 prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Speel jij liever als de planten of als de zombies?
Beargumenteer je antwoord en mail dit samen met je voor- en achternaam, je postadres en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws