WIN - PAN Blu-Ray prijsvraag

Article
woensdag, 10 februari 2016 om 16:47
xgn google image
De fantasierijke film PAN komt op 24 februari uit op Blu-Ray en DVD. Daarom geeft XGN een exemplaar van deze film op Blu-Ray weg! Lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze PAN Blu-Ray prijsvraag.
De film PAN vertelt het wonderbaarlijke verhaal van de 12-jarige wees Peter en zijn ongelofelijke reis naar de magische wereld Neverland. Deze fantasierijke familiefilm is leuk voor zowel jong als oud. In PAN spelen onder andere Hugh Jackman, Levi Miller en Garrett Hedlund mee. De film is geregisseerd door Joe Wright.
pan blu-ray prijsvraag

PAN Blu-Ray prijsvraag

In samenwerking met Warner mogen wij deze toffe film weggeven op Blu-Ray! Wil jij deze film graag winnen? Doe dan zeker mee aan onze PAN Blu-Ray prijsvraag. Meedoen gaat als volgt:
  • Is jouw voornaam Peter of je achternaam Pan, of is je volledige naam Peter Pan? Laat het ons weten! Stuur wel even een kopie van je identiteitsbewijs mee.
Mail een kopie van je identiteitsbewijs, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je postadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgt de winnaar van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws