Win nu gratis bioscoopkaartjes voor Gran Turismo!

Article
vrijdag, 18 augustus 2023 om 17:00
gran turismo st 1 jpg sd high 2023 ctmg all rights reserved 1f1703845963
Het is alweer tijd voor de volgende gamefilm. Deze keer is het de beurt aan Gran Turismo. In de Reageer en Win maak je deze week kans om gratis bioscoopkaartjes voor de film te winnen!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we Miasma Chronicles voor de Xbox Series X weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaar van Miasma Chronicles is geworden... Lauraaa!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Gran Turismo

De laatste tijd maken films en series gebaseerd op games een enorme opmars. Denk bijvoorbeeld aan het succes van The Super Mario Bros. Movie en The Last of Us van HBO. Nu is het alweer tijd voor de volgende gamefilm, al zou je het bijna niet onder die categorie kunnen scharen.
Gran Turismo gaat namelijk over het waargebeurde verhaal van Jann Mardenborough (gespeeld door Archie Madekwe), een tiener wiens talenten in de game Gran Turismo hem een plekje weten op te leveren in de GT Academy - een competitie van Nissan, PlayStation en Polyphony Digital om simracers om te bouwen tot echte racecoureurs. Het project wordt geleid door Danny Moore (Orlando Bloom) en de coureurs krijgen training van de cynische Jack Salter (David Harbour), die weinig heil zien in de competitie.
Als je de racefilm in de bioscoop wil beleven, dan moet je deze week meedoen in de Reageer en Win. Deze keer geven we namelijk 3x twee bioscoopkaartjes voor Gran Turismo weg!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
gran turismo ps 1 jpg sd high 2023 ctmg all rights reserved 1f1691074806

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).