Win nu de Trust GXT 491 Fayzo Wireless gaming headset

Article
vrijdag, 01 maart 2024 om 17:30
trust fayzo wirelessf1709304919
Is jouw gaming headset nodig toe aan vervanging? Dat komt dan goed uit, want in de Reageer en Win van deze week maak je kans op de Trust GXT 491 Fayzo Wireless gaming headset, die voor de Switch, PlayStation en PC te gebruiken is.

Reageer en Win - Trust Fayzo Wireless

Met de Fayzo Multiplatform Headset en Fayzo 7.1 USB Headset had Trust veel succes. De Nederlandse fabrikant van gaming accessoires is daarom nu weer terug met hetzelfde ontwerp, maar deze keer als een wireless gaming headset: de Trust GXT 491 Fayzo Wireless Headset.
De headset is op twee verschillende manieren draadloos te gebruiken, door middel van een USB wireless receiver en bluetooth, waardoor de headset is te gebruiken voor PC, PlayStation en de Nintendo Switch. Bovendien kan je de Trust Fayzo Wireless verbinden met twee verschillende apparaten, zodat je bijvoorbeeld via de headset een telefoontje kan opnemen terwijl je een game speelt.
De nieuwe headset maakt daarnaast gebruik van de voordelen van de voorgaande modellen en is grotendeels gemaakt van gerecycled plastic. Zo kan je profiteren van een virtueel 7.1 Surround Sound-geluid uit de 50mm drivers en is de koptelefoon ook lekker comfortabel met zachte oorkussens, een verstelbare hoofdband en draaibare oorschelpen. En een gaming headset is natuurlijk niet compleet zonder een vleugje RGB.
Wil je zelf ook aan de slag met de nieuwe headset? Dat komt goed uit, want in de Reageer en Win van deze week geven we de Trust GXT 491 Fayzo Wireless Headset (in Winning White) ter waarde van 69,99 euro gratis weg!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).