Win nu bioscoopkaartjes voor The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes!

Article
vrijdag, 10 november 2023 om 17:00
the hunger games the ballad of songbirds and snakes st 2 jpg sd high 1f1699627984
Het houdt maar niet op met regenen in Nederland, maar het is daardoor wel het ideale weer om een bezoekje te brengen aan de bioscoop. En dat komt goed uit, want in de Reageer en Win van deze week kan je bioscoopkaartjes en goodies winnen van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes!

Reageer en Win - The Hunger Games

Tussen 2012 en 2015 was The Hunger Games-trilogie dé filmreeks die de gemoederen bezig hield. En nu is de franchise weer terug met The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, die vanaf 16 november draait in de Nederlandse bioscopen.
Het verhaal gaat deze keer niet over Katniss Everdeen. We volgens juist de antagonist uit The Hunger Games-trilogie, Coriolanus Snow, maar in zijn jonge jaren. Voordat hij de president werd. Om het voortbestaan van zijn ooit zo machtige familie in het Capitool te garanderen, wordt Snow (gespeeld door Tom Blyth) met tegenzin de mentor van Lucy Gray Baird (Rachel Zegler). Zij is de charmante tribute uit District 12 en al snel ziet Snow een kans om zijn lot, en die van Lucy, te veranderen.
Als je het nieuwe avontuur van The Hunger Games in de bioscoop wil zien, dan hebben we goed nieuws. Deze keer geven we namelijk in samenwerking met Independent Films twee pakketten weg voor The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes. Daarin zitten niet alleen bioscoopkaartjes, maar ook toffe goodies, waaronder een muts, een mok en het boek waar de film op gebaseerd is.
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
hunger games goodiesf1699628272

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).