Win nu bioscoopkaartjes voor Killers of the Flower Moon!

Article
vrijdag, 13 oktober 2023 om 17:00
killers of the flower moon st 4 jpg sd high copyright 2023 paramount picturesf1697206485
Het herfstweer is nu officieel aanbeland in Nederland en dat betekent dat het perfect weer is om lekker naar de bioscoop te gaan. Dat komt goed uit, want in de Reageer en Win van deze week kan je kansmaken op bioscoopkaartjes voor Killers of the Flower Moon!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor The Exorcist: Believer weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van The Exorcist: Believer zijn geworden... Hernieuw, Dynamite en T_Bird_73!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Killers of the Flower Moon

Het seizoen voor de grote filmreleases is weer begonnen. Dat wordt goed duidelijk gemaakt met de release van Killers of the Flower Moon, het nieuwste spektakel van de legendarische regisseur Martin Scorsese, die eerder al verantwoordelijk was voor onder andere Goodfellas, The Wolf of Wall Street en Shutter Island.
Ook deze keer werkt Scorsese weer samen met Leonardo DiCaprio. De acteur speelt Ernest Bukhart, een Amerikaan die een onwaarschijnlijke relatie krijgt met Mollie Kyle (Lily Gladstone) van de Osage Nation indianen in de jaren 20. Haar volk is plotseling schatrijk geworden door de vondst van olie op hun grondgebied, wat veel witte profiteurs aantrekt. Daar valt ook het slechtste soort volk onder, want door middel van afpersing, diefstal en uiteindelijk moord worden de indianen langzaam hun rijkdom afgepakt en afgeslacht.
Als het dit epos, dat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, zelf wil aanschouwen in de bioscoop, dan hebben we goed nieuws voor je. Deze week in de Reageer en Win geven we namelijk 3x twee bioscoopkaartjes weg voor Killers of the Flower Moon!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
killers of the flower moon ps 1 jpg sd high copyright 2023 paramount pictures 1f1697206743

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).