Win nu bioscoopkaartjes voor Freelance!

Article
vrijdag, 01 december 2023 om 17:00
freelance st 6 jpg sd high 1f1701442744
Nu het in Nederland begint te vriezen is er geen beter om naar de bioscoop te gaan. Dat komt goed uit, want in de Reageer en Win geven we deze week bioscoopkaartjes voor Freelance weg.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes en goodies van Napoleon weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Napoleon zijn geworden... flosdeboer, Calanthir en Warner9090!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Freelance

Liefhebbers van actiefilms hebben weer iets om te bezoeken in de bioscoop. Sinds deze week draait namelijk Freelance in de bioscoop, een nieuwe film van Pierre Morel, de regisseur van Taken.
In Freelance volgen we Mason (John Cena), die het leger heeft verlaten om een gezin te starten. Zijn nieuwe leventje zonder actie past alleen niet zo goed bij hem, maar daar komt verandering in wanneer hij wordt aangewezen om de bodyguard te zijn van een journaliste (Alison Brie). Zij interviewt een meedogenloze, maar charmante dictator (Juan Pablo Raba) en lijkt een primeur te pakken, maar dan breekt er een staatsgreep uit. Het trio moet vervolgens de jungle, de aanvallers en elkaar zien te overleven.
Wil je Freelance zelf in de bioscoop kijken? Dan is nu een goed moment om mee te doen aan de Reageer en Win. Deze week geven we namelijk drie keer twee bioscoopkaartjes voor Freelance weg!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
freelance ps 1 jpg sd highf1701442880

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).