WIN - New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition prijsvraag

Article
zaterdag, 13 augustus 2016 om 14:00
xgn google image
Afgelopen maand verscheen de game Monster Hunter Generations voor de Nintendo 3DS. Ter ere van deze release is een speciale New Nintendo 3DS XL in het leven geroepen: de Monster Hunter Generations Edition. En wij mogen deze toffe handheld weggeven! Lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition prijsvraag.
Op 15 juli jongstleden kwam Monster Hunter Generations uit voor de Nintendo 3DS in Noord-Amerika en Europa. In Japan was de game al sinds november vorig jaar beschikbaar, de Westerse fans moesten nog even wachten op de release. Toch bleek deze game het wachten zeker waard te zijn: wij beoordeelden Monster Hunter Generations met een prachtige 9.5 in onze review.
De game bevat het grootste aantal monsters tot dusver in een Monster Hunter game, dus vervelen hoef je je niet. De titel bevat zowel nieuwe monsters als monsters uit voorgaande generaties, vandaar ook de titel. Bovendien ziet de game er grafisch prachtig uit, beschikt het over een geweldige soundtrack en is de online modus super.
Om deze game een beetje in stijl te spelen, zijn er speciale Monster Hunter Generations edities uitgebracht van de New Nintendo 3DS XL. De New Nintendo 3DS beschikt over betere hardware dan zijn voorganger en kan daarom ook betere prestaties leveren. Daarnaast ziet de handheld er enorm gelikt uit, geheel in Monster Hunter stijl.
new nintendo 3ds xl monster hunter generations edition prijsvraag

New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition prijsvraag

In samenwerking met Nintendo mogen wij een heel gelukkige winnaar blijmaken met deze toffe speciale handheld! Maar om kans te maken moet je natuurlijk wel eerst wat doen. Wil je meedoen aan deze prijsvraag, dan moet je eerst de volgende vraag zien te beantwoorden:
  • Hoe heet de modus die spelers in staat stelt om als Felyne te spelen?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!

Populair Nieuws