WIN - Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 prijsvraag

Article
maandag, 29 februari 2016 om 16:23
xgn google image
De nieuwste Naruto game is sinds enkele tijd verkrijgbaar voor de Xbox One, PS4 en PC en wij geven deze game weg! Lijkt het jou wel wat om met deze game aan de slag te gaan? Lees dan hieronder hoe je mee kan doen aan de Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 prijsvraag.
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 is de opvolger van het in 2014 verschenen Ultimate Ninja Storm 3 en bevat een soortgelijke gameplay als de andere games in de serie, waarbij spelers het tegen elkaar kunnen opnemen in 3D arenas. Bovendien ziet Ultimate Ninja Storm 4 de terugkeer van het wallrunnen, een geliefde feature uit de originele Ultimate Ninja Storm game. Het verhaal van de game loopt samen met de laatste delen van de Naruto anime, waardoor dit de laatste game in de Ultimate Ninja Storm gamereeks zal zijn.
Ultimate Ninja Storm 4 is ontwikkeld door CyberConnect2 en de game wordt uitgegeven door Bandai Namco. De vechtgame is beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.
naruto shippuden ultimate ninja storm 4 prijsvraag

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 prijsvraag

Wij mogen deze vechtgame 3x weggeven voor op de PlayStation 4! Wil jij graag met deze game aan de slag? Doe dan mee aan onze Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is jouw favoriete Naruto personage en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je postadres en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.