WIN - Marvel Universe LIVE tickets prijsvraag

Article
maandag, 22 augustus 2016 om 17:06
xgn google image
Van 11 tot 13 november staat het Ahoy in Rotterdam in het teken van Marvel Universe LIVE! In deze show kan je al je favoriete superhelden het zien opnemen tegen Marvels meest sluwe schurken. Wij mogen een aantal gelukkige winnaars blijmaken met tickets voor deze arenashow. Lees hieronder hoe je meedoet aan deze Marvel Universe LIVE tickets prijsvraag.
Alle Superhelden verzamelen! Marvel Universe LIVE brengt live ervaring naar een geheel nieuw niveau met een ongelooflijke show zoals je nog nooit gezien hebt. Juich voor jouw favoriete Marvel superhelden, inclusief Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor en Black Widow, als zij het opnemen tegen Loki en Marvels meest sinistere schurken in een arenashow vol actie voor de hele familie. Voel de energie van geavanceerde special effects, vuurwerk, martial arts, motoren en diverse stunts in de lucht.
De Marvel Universe LIVE shows zijn te zien in het Rotterdamse Ahoy van 11 tot en met 13 november 2016.
marvel universe live tickets prijsvraag

Marvel Universe LIVE tickets prijsvraag

Wij mogen tickets weggeven voor de show op 12 november om 18:30 uur. Wil jij hierbij zijn? Doe dan mee aan onze Marvel Universe Live tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is volgens jou de ultieme Marvel schurk en waarom?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht.

Populair Nieuws