Mario & Luigi Paper Jam Bros features - 5 dingen die je moet weten

Article
dinsdag, 24 november 2015 om 10:39
xgn google image
De 3DS kan weer uit de kast gehaald worden! Want op 4 december verschijnt Mario & Luigi Paper Jam Bros. Hier lees je 5 dingen die je moet weten over de Mario & Luigi Paper Jam Bros features.

5. 2D-figuren in een 3D-wereld

In Mario & Luigi Paper Jam Bros zie je 2D figuren in een 3D wereld en dat is mega cool! De game is namelijk een cross-over tussen Paper Mario en Mario & Luigi. En doordat een magisch boek uit een kast valt zijn er opeens van alle Nintendo figuren twee.
Want uit het boek komen allemaal 2D figuren. Wat volgt is dat in een normale 3D wereld al deze figuren opeens rondlopen. Het is geweldig om twee werelden te zien samenkomen. En zodra je een 2D Bowser met een 3D Bowser ziet vechten, kun je niet anders dan een hele dikke glimlach hebben.
82179

4. Turn-based vechtsysteem

Mario & Luigi Paper Jam is een role-playing game. Naast een tof verhaal dat je moet doorlopen ga je geregeld gevechten aan. Dat doe je op een turn-based manier, wat inhoudt dat je niet rechtstreeks kunt aanvallen, maar van te voren je volgende zet selecteert.
Je vecht met Mario & Luigi en krijgt er al gauw Paper Mario bij. Als je dan in een gevecht het opneemt tegen bijvoorbeeld 3 Goomba's ga je om de beurt vechten. Je kan als Luigi bijvoorbeeld een vuurbloem selecteren en dan 'schieten', maar ook is er een eenvoudigere aanval: de schoen. Als je die selecteert en op het juiste moment timet, kun je op een vijand staan en op die manier schade aanrichten.
Wees niet bang als je geen idee hebt hoe je turn-based moet vechten, want er zijn genoeg tutorials en zelfs als je nog nooit zo'n game gespeeld hebt, leer je het al snel. Voor de liefhebbers is er overigens de optie om gewoon de tutorials te skippen. Heerlijk!
82180

3. Humor

Mario & Luigi Paper Jam zit vol met komische gesprekken. Eigenlijk de hele tijd. Je favoriete karakters zeggen dingen die je totaal niet ziet aankomen.
Een papieren Toad kan bijvoorbeeld roepen dat die blij is dat je hem gered hebt, omdat hij al bijna misselijk werd. Op papier klinkt dit misschien dom. Maar geloof ons: als je de game speelt zul je continu moeten lachen om de grappen en komische situaties!
82181

2. Amiibo ondersteuning

Dit is de game om je favoriete amiibo uit de kast te halen! De game zal er maar liefst 18 ondersteunen. Bij ons kun je trouwens toffe amiibo winnen die je in de game kunt gebruiken! We geven namelijk een Mario en Luigi amiibo weg, voor meer informatie kan je in de prijsvraag terecht.
In Mario & Luigi Paper Jam kun je met de figuurtjes van Nintendo speciale battle cards maken, die je in een gevecht extra voordelen kunnen geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kaarten waarmee je een vernietigende aanval op al je vijanden tegelijk kunt loslaten!
82182

1. Toegankelijk voor iedereen

Nintendo zou Nintendo niet zijn als het geen game op de markt zou brengen die leuk is voor zowel jong als oud. Dat is zeker het geval met Mario & Luigi Paper Jam Bros. De game neemt je spelenderwijs bij de hand, dus zelfs als jij nooit een vorige game gespeeld hebt van een van de series, rol je er zo in. En zoals eerder gezegd: het vechten is ook niet moeilijk.
De uitleg bij alles is eenvoudig en daardoor kun je alles makkelijk leren. En als je alles al weet, is dat helemaal mooi meegenomen. Als je een toffe RPG zoekt op de 3DS, raden wij je in ieder geval van harte deze game aan. Meer volgt binnenkort in onze review.