WIN - LEGO® Marvel's Avengers prijsvraag

Article
woensdag, 27 januari 2016 om 18:00
xgn google image
De game LEGO® Marvel's Avengers is sinds vandaag uit en wij mogen een aantal exemplaren van de game op PS4 weggeven! Wil je weten hoe je mee kan doen aan deze LEGO® Marvel's Avengers prijsvraag? Lees dan snel verder.
LEGO Marvel's Avengers is het tweede deel in de LEGO Marvel gamereeks. De game is gebaseerd op Marvel-films als The Avengers, The Avengers: Age Of Ulton, Captain America, Iron Man en Thor. Spelers kunnen aan de slag met deze superhelden en hun queeste om de wereld te redden.
De game is verschenen voor Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, PS Vita, Wii U, Nintendo 3DS en PC. Hoe je mee kan doen aan onze prijsvraag, lees je hieronder!

LEGO® Marvel's Avengers prijsvraag

In samenwerking met Warner Bros Nederland geven wij de game LEGO Marvel's Avengers op PlayStation 4 drie keer weg! Lijkt het jou wel tof om deze game binnenkort te spelen? Doe dan mee aan onze LEGO® Marvel's Avengers prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is jouw favoriete Avenger en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je postadres en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.