WIN - Kubo And The Two Strings prijsvraag

Article
maandag, 08 augustus 2016 om 9:01
xgn google image
Op woensdagmiddag 24 augustus vindt de Nederlandse première van de film Kubo And The Two Strings plaats, waarbij de Nederlandse stemmencast aanwezig zal zijn. Wij mogen twee gelukkige winnaars blij maken met kaarten! Hoe je aan deze Kubo And The Two Strings prijsvraag mee kan doen, lees je hieronder.
Kubo And The Two Strings is een animatiefilm gemaakt door studio Laika, onder andere bekend van De Boxtrollen. De film gaat over de jonge Kubo, die door middel van magie verhalen vertelt aan de andere dorpelingen. Echter wekt Kubo per ongeluk een geest op, die het op zijn familie heeft voorzien. Vervolgens vertrekt Kubo op reis om dit op te lossen, waarbij hij vergezeld wordt door een aap en een samoerai.
De film draait vanaf 24 augustus in de Nederlandse bioscopen. De Nederlands gesproken versie bevat stemmen van onder andere Roman Derwig, Kim van Kooten, Benja Bruijning en Noortje Herlaar. In de originele versie zijn onder meer Art Parkinson, Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara en Ralph Fiennes te horen.
kubo and the two strings prijsvraag

Kubo And The Two Strings prijsvraag

Op 24 augustus vindt er bovendien een speciale première plaats voor Kubo And The Two Strings, waarbij de Nederlandse stemmencast aanwezig zal zijn. Wij mogen 2x4 tickets weggeven voor dit toffe evenement. Om mee te doen aan deze Kubo And The Two Strings prijsvraag, hoef je slechts de volgende vraag te beantwoorden:
  • Wat is jouw favoriete animatiefilm en waarom?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!