WIN - Krampus tickets prijsvraag

Article
woensdag, 09 december 2015 om 9:00
xgn google image
De horrorkomedie Krampus draait vanaf 10 december in de bioscoop. Wij geven tickets weg! Heb jij zin om te griezelen in de bios? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen aan deze Krampus tickets prijsvraag.
Krampus brengt de duistere kant van Kerstmis naar de bioscoopzalen. De familie van Max krijgt namelijk knallende ruzie tijdens de feestdagen, waardoor Max zwaar teleurgesteld is en zijn kerstgevoel helemaal kwijtraakt. Maar daardoor trekt hij de aandacht van een kwade demoon genaamd Krampus, die wel een appeltje te schillen heeft met iedereen die niet in Kerstmis gelooft..
Vervolgens breekt de hel los in het huis van de familie, waarbij allerlei Kerstfiguren op vreselijke en monsterlijke wijze tot leven komen. Nu is de familie van Max gedwongen om elkaar te helpen: ze kunnen alleen de Kerstdagen overleven als ze samenwerken...
krampus tickets prijsvraag

Krampus tickets prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 4x2 tickets weggeven voor de bioscoopfilm Krampus! Wil jij graag een avondje griezelen? Doe dan mee aan deze Krampus tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat zou jij doen als een kwade demoon jouw Kerstmis probeert te verzieken?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

Populair Nieuws