WIN - Harry Potter box set prijsvraag

Article
zaterdag, 12 december 2015 om 9:00
xgn google image
XGN geeft in samenwerking met Warner deze hele week box sets weg! Vandaag is de DVD set van de Harry Potter filmreeks aan de beurt. Wil jij deze box set graag winnen? Doe dan snel mee aan onze Harry Potter box set prijsvraag.
De Harry Potter filmreeks bestaat uit acht fantasiefilms, gebaseerd op de gelijknamige en extreem succesvolle boekenreeks van J.K. Rowling. Op dit moment zijn er wereldwijd namelijk meer dan 450 miljoen Harry Potter boeken verkocht, waardoor het de meestverkochte boekenserie in de geschiedenis is! Ook de verfilmingen zijn enorm populair.
Deze Harry Potter box set bevat alle 8 films en vertelt het gehele magische verhaal van Harry Potter en zijn beste vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel. In deze films spelen onder andere Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson in de hoofdrollen.
harry potter box set prijsvraag

Harry Potter box set prijsvraag

In samenwerking met Warner geven wij gedurende deze hele week box sets weg. Benieuwd naar de andere box sets die je deze week kan winnen? Bekijk dan even ons artikel over de 6 toffe box sets van Warner!
Vandaag mogen wij 2x deze Harry Potter box set weggeven met alle 8 films op DVD erin! Wil jij kansmaken op deze filmcollectie? Doe dan mee aan deze Harry Potter box set prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete Zweinstein afdeling: Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw of Zwadderich?
Mail je antwoord plus motivatie, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je postadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.