Win - Frankie en de Noottoestand DVD prijsvraag

Article
donderdag, 31 maart 2016 om 13:27
xgn google image
Frankie en de Noottoestand is vandaag uitgekomen voor DVD en Blu-ray. Om dit te vieren, geven wij twee van deze animatiefilms weg. Hoe je de Frankie en de Noottoestand DVD prijsvraag kunt winnen, lees je hieronder.
Frankie en de Noottoestand is een animatiefilm waarin Frankie de eekhoorn na lange tijd in een reservaat te hebben gezeten, terugkeert naar zijn woonplaats. Op het moment dat hij terug is, krijgt hij het slechte nieuws te horen dat alle eikels uit het bos verzameld zijn door een instituut om er producten van te maken. Op dat moment komen Frankie en zijn vrienden in actie en begint het avontuur om de eikels uit het zwaarbewaakte magazijn te redden.

Frankie en de Noottoestand DVD Prijsvraag

In samenwerking met Triple P Entertainment mogen wij twee keer de Frankie en de Noottoestand DVD prijsgeven! Als jij deze leuke animatiefilm ook wilt winnen, dan moet je antwoord geven op de volgende Frankie en de Noottoestand DVD prijsvraag:
  • Als jij in Frankie's schoenen stond, welk plannetje zou jij dan met je vrienden bedenken om langs de zwaarbewaakte beveiliging te komen?
Mail jouw antwoord inclusief je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam, je e-mailadres en postadres naar [email protected]. Je hebt een week om jouw plannetje te smeden. De twee met het beste idee krijgen na afloop van de prijsvraag bericht.

Populair Nieuws