WIN: Een gloednieuwe Nokia Lumia 630!

Article
vrijdag, 04 juli 2014 om 10:31
xgn google image
Je zou maar een Nokia Lumia 630 winnen en dan ook nog eens met een oranje hoes. Het kan hier op XGN! Het Nederlands elftal is nog steeds in de race voor de titel wereldkampioen en dus hebben we een leuke WK-actie. In samenwerking met Microsoft geven we namelijk een Nokia Lumia 630 weg!
Het is Oranjegekte, jawel! Iets wat je op TV ziet, maar ook op sociale media. Pak Twitter of Facebook erbij en je komt mooie plaatjes tegen van het WK. Plaatjes die veelal geschoten zijn met een smartphone. Maar stiekem ben jij misschien wel toe aan een nieuwe telefoon! Wat dacht je van de Nokia Lumia 630?!
Nokia Lumia 630

De Nokia Lumia 630 is het nieuwste model in de Lumia reeks

De Nokia Lumia 630 is de eerste smartphone met Windows Phone 8.1, en heeft daarnaast een quadcore processor, een 5 MP camera en een display grootte van 4.5 inch. De smartphone is verkrijgbaar in zwart of wit, en kost zonder een abonnement 149 euro inclusief BTW. Via Nokia Promotion kun je tijdelijk een gratis gekleurde cover krijgen in het oranje, geel of groen.
Nokia Lumia 630

Wat moet je doen om de Nokia Lumia 630 te winnen?

Natuurlijk wil iedereen die telefoon met oranje hoes hebben! Jij kan staks zomaar de gelukkige zijn van de Nokia Lumia 630. Wat moet je daarvoor doen?
Maak een selfie die geheel in het teken staat van het WK voetbal en het Nederlands Elftal. Denk dus voetbal en vooral: denk oranje! Deel de foto via Facebook of Twitter met #lumiavoororanje. De meest leuke foto wordt beloond met de Nokia Lumia 630. Geef hieronder vooral ook een reactie en deel de prijsvraag met al je vrienden!
De winactie sluit op vrijdag 4 juli om 12:00. De winnaar wordt dezelfde dag bekendgemaakt.

Update

De winactie gaat nog iets langer door. Om 17 uur vandaag maken we de winnaar bekend. Als jij nog kans wil maken, maken we het dit keer iets makkelijker voor je. Je hoeft niet per se een selfie te maken, wél een oranje foto! Doe dit op Twitter of Facebook onder vermelding van #lumiavoororanja.

Populair Nieuws