WIN: Dead Island: Epidemic bèta codes

Article
vrijdag, 04 juli 2014 om 10:40
xgn google image
XGN geeft in samenwerking met Deep Silver STEAM keys voor de gesloten bèta Dead Island: Epidemic weg, een zombie online multiplayer battle arena (ZOMBA). Dus heb jij zin om je weekend door te brengen met het neermaaien van zombies, lees dan gauw verder!
Het enige wat je hoeft te doen is ons liken op Facebook, en een e-mail te sturen naar [email protected] met het onderwerp "Ik wil een Dead Island Epidemic bèta code!". Mocht je nou écht geen Facebook hebben, wees dan niet getreurd, want je mag alsnog gewoon een e-mail sturen! Maar heb je FB, doe dat dan wel even. We geven een flink aantal codes weg, dus mocht je codes willen voor vrienden, geef dat gerust aan!
Tevens geven we een paar bèta codes later deze dag publiekelijk weg via onze Facebook en via onze Twitter, en daar geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
Dead Island: Epidemic

Dead Island: Epidemic is de eerste ZOMBA

Dead Island: Epidemic is de eerste zombie online multiplayer battle arena, gebaseerd op de populaire Dead Island serie van zombie spellen. In Epidemic neem je het in teams van drie niet alleen tegen elkaar op, maar ook tegen hele hordes zombies die vrij rondlopen op het eiland. Op het zonnige eiland waar je speelt is het niet de bedoeling om te overleven, maar om de map te domineren, en een heel arsenaal aan craftable wapens staat tot jou beschikking om dat doel te bereiken!
Houd onze site bovendien volgende week ook in de gaten, want ook gaan we nog retail versies weggeven.